Játékpisztolya volt annak a férfinak, aki kísérletet tett a Biman Bangladesh légitársaság utasszállító repülőgépének eltérítésére, de a bangladesi biztonsági erők lelőtték – közölte hétfőn a rendőrség.

Játékpisztolya volt az agyonlőtt gépeltérítőnek

A Boeing 737-es típusú utasszállító a bangladesi fővárosból, Dakkából indult Dubajba vasárnap Csittagong város érintésével. A gépeltérítési kísérlet miatt azonban visszafordult, hogy leszálljon Csittagongban. A 142 utas elhagyhatta a gépet, majd a rendőrség és a hadsereg alakulatai körbevették azt.

A férfi egy pisztollyal hadonászott, amiről később kiderült, nem valódi, illetve azzal fenyegetőzött, hogy felrobbantja a repülőgépet.

A 25 éves bangladesi légi kalóz agresszívan lépett fel a biztonsági erőkkel szemben, amelynek tagjai tüzet nyitottak rá, amikor megpróbált behatolni a pilótakabinba. Megsebesült és azonnal őrizetbe került. Később azonban, miután elszállították a helyszínről, meghalt.

(MTI)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

luiz
Úgy kell neki! Majd ebből tanul, máskor igazi pisztollyal fog gépet téríteni
vacsi
Nagyon helyes, hogy lelőtték! Mégis, mit kellett volna tenniük? Megvárni, amíg lövöldözni kezd, és esetleg kiderül, hogy játékpisztoly? És ha igazi?! Akkor jónéhány embert megölhet, már szerencsés esetben, ha a gép nem zuhan le.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.