Német sajtóinformációk szerint a 2016-os berlini terrortámadás elkövetőjének segítője is volt, akit a német hatóságok villámgyorsan kit... Szán­dé­ko­san szök­tet­het­ték ki az or­szág­ból a ber­lini ter­ro­rista se­gí­tő­jét Német saj­tó­in­for­má­ciók sze­rint a 2016-os ber­lini ter­ror­tá­ma­dás el­kö­ve­tő­jé­nek se­gí­tője is volt, akit a német ha­tó­sá­gok vil­lám­gyor­san ki­to­lon­col­tak az or­szág­ból, hogy ne bo­nyo­lód­jon to­vább az ügy. A 12 ha­lá­los ál­do­zat­tal járó me­rény­let körül egyre több a meg­vá­la­szo­lat­lan kér­dés. CÍMKÉK: BERLIN, TERRORISTA, TETTESTÁRS HÉT ÓRÁJASZERZŐ: WM 2016 decemberében kamionnal hajtottak be az egyik karácsonyi vásáron lévő tömegbe. A hivatalos jelentések szerint a tunéziai származású Anis Amri egyedül követte el a támadást, ám a Focus nevű német lap, nyomozói körökből szerzett információk alapján, arról ír, hogy a hatóságok által régóta figyelt marokkói Bilel Ben Ammarnak is köze lehetett a támadáshoz. A lap szerint...

Forrás: ripost.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

arcmás
fake news
Juhász Péter, a "feleségverő" (is) tudna arról beszélni, hogy tolják a fijjug, a csicska fideszes prosti srácok (a ripost-ban is).
Commenter
@durbincs: Cseka? Barátok köztöt néz?
Commenter
@durbincs: ahogy maguknál a CIA, a FBI...
Commenter
@durbincs: a maga narancsos ismeretei hogy vannak? Ma eligazításon volt?
Commenter
@durbincs: Ploespolis...Tai frunza la caini?...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.