Szórólapot juttatott el összes európai néppárti kollégájának kedden Ujhelyi István szocialista európai parlamenti (EP-) képviselő a legújabb magyar kormányzati kampánnyal, Orbán Viktor miniszterelnök politikájával kapcsolatban.

Ujhelyi a magyar kormány bejelentett levélkampányára reagálva kétoldalas szórólapot helyezett el a Fideszt is soraiban tudó konzervatív pártcsalád mind a 217 képviselőjének postaládájában az Európai Parlament brüsszeli székházában.

Ujhelyi István szórólapot juttatott el az Európai Néppárt összes EP-képviselőjének

Fotó: Facebook/Ujhelyi István

Tájékoztatása szerint ennek egyik oldalán a "hazug Juncker-Soros plakátkampány" megjelenítése látható, másikon pedig egy felszólítás és egy emlékeztető a néppárt politikusainak arról, hogy "olyan embert védenek Orbán Viktor személyében a pártcsaládjukban, aki számtalan alkalommal átlépte már a néppártiak által is többször meghúzott +vörös vonalat+".

"Manfred Weber néppárti frakcióvezető számtalanszor beszélt arról, hogy a Fidesz túlment a határon. Ehhez képest az Európai Néppárt továbbra is sunyin tűri, hogy a CEU-t elüldözzék, a civil szervezeteket vegzálják és megbélyegezzék, vagy hogy a kormányfő családjáig érő korrupciós ügyben a fideszes legfőbb ügyész még egy néppárti kezdeményezésű parlamenti meghallgatáson is gyáva legyen részt venni" – írta az MSZP politikusa.

Végezetül hangsúlyozta: a Fidesz épp saját pártcsaládját támadja, amikor az Európai Unió jelenlegi vezetését bevándorláspárti összeesküvőknek állítja be.

(MTI)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Spityu! Te ezért csak a lelkiismereted altatod el. itthon te egy szavazattal sem kapsz ezért többet, mert a közmédiában lefossák, hogy mit gajdolsz csak le hazaárulóznak ezért. Itthon kell a médiát VISSZASZEREZNI A GAZEMBEREKTŐL. Ez nélkül téged mindenhol lefosnak, mert nincs szavatok a nép előtt, és mentek a levesbe..
Peller Anikó
@Sámannus: itt most nem érthetek egyet, neki éppen az a feladata, hogy ott nyitogassa a tunya, megfáradt képvisellők táskás szemeit.

Ha már itthon csak egy kivénhedt, üresfejű, megalkuvó, semmirekellő csapat maradt régi dicsőségük romjain.
Sámannus
@Peller Anikó: Ebben igazad van, de ott épp úgy tisztában vannak ezzel mint ő.
Inkább azt kellene az agyukig feldugni, hogy amig az ellenzék nem kap szót a hazai médiában addig mészaros ne kapjon egy fityinget sem tőlük.
A fityfasz mindenhol az asztalra szarik és nem akadályozza meg senki!!!
Nessy
ne tessenek nyűgösködni! Ha már Brüsszelben az óriás plakát helyek nem az Orbáni kormánymédia számára vannak fenntartva, legalább kis méretben legyenek tisztába azzal, hogy joga van a magyaroknak Brüsszel javaslatait megismerni, melyet gyakorlatilag O.V. aláírt, csak mire hazaért elfelejtett. Az ő feje sem káptalan!
Azért érdekes város lehet Brüsszel! Javaslatokat tesz, bevándorlás párti, báncsa a magyarokat. Csak megállni nem akar, pedig már üzentünk neki plakáton! Tényleg merre felé kóborol időnként: Hülye dolog lehet, ha estére pár kilométerrel arrébb ment a város, oszt lehet keresgélni a kéglit, meg a kocsit annak, aki mondjuk nyaralni volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.