Heinz-Christian Strache osztrák szabadságpárti alkancellár szerint a bevándorlás nem tudja megoldani a demográfiai problémát, és egyben a saját nép másikra kicserélését jelentené. Heinz-Christian Strache – aki Bécsben nyilatkozott a közszolgálati médiának – hangsúlyozta: ez nem lehet a koncepciója egyetlen felelős politikusnak sem. A bevándorlás helyett hatékony családpolitikai intézkedésekre van szükség, amelyek úgy támogatják a családokat, hogy egy vagy két gyereknél többet vállalhassanak anélkül, hogy az egyet jelentene a szegénységgel – emelte ki. Közölte, az osztrák családpolitikának jelentős …

Forrás: magyarnemzet.hu
Feltöltő: verőce21
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Tévedés! Nem szüléssel kell megoldani a lakosság létszámának szinten tartását, hanem bevándorlással! A nőket ki kell kapcsolni a népesség megtartási folyamatból, az embercsempészek néhány hét alatt "előállítanak" egy 22 éves Fogyasztót!
Csupa haszon, minden szempontból. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.