Megdöbbentő bűnügyi statisztikákat hozott nyilvánosságra egy norvég televízió (TV2). A médium internetes portálján megjelent adatok szerint, bár a skandináv ország fővárosa lakosságának csupán egyharmada tekinthető bevándorló hátterűnek, az erőszakos bűncselekmények mintegy 70 százalékát ők követik el, vagyis vastagon felülreprezentáltak a migránsok. A kirívóan súlyos bűncselekményeket felfegyverkezve, késsel, illetve egyéb szúró-vágó eszközökkel követik el és bár … Ahogy azonban az lenni szokott, most is jött valaki, aki ezeknek a bűnözőknek a védelmére kelt.

Forrás: magyarnemzet.hu
Feltöltő: verőce21
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
verőce21
Megdöbbentő! A sok agyalágyult migránssimogatónak és az embercsempészeknek köszönhetően a barbár vademberek, a XXI. század hajnalán szabadon bemasíroztak Európába.
A hidrogénbomba és az interkontinentális rakéták korában, egyszál késsel meghódítják az európai kontinenst 500 millió lakosával együtt!
RonaGyuri
hiába no a TV2-sök igazmondása másutt is közmondásos! =))
verőce21
"Meg kell értenünk a „szegény” bevándorlókat". - Ragnhild Bjørnebekk
RonaGyuri
@Pálinkás Pál: máskor mielőtt vitatkoznál kérj meg valakit, hogy fordítsa le neked a szöveget, amivel villogni akarsz! =))
Pálinkás Pál
@RonaGyuri: nem vitatkozok...de ha nem felel meg...megkeresem neked .
"report from Norwegian media has revealed that over the last year, around 70 percent of those convicted for violent crimes in Oslo have been immigrants."..ebből a mondatból mi nem világos neked???
RonaGyuri
@Pálinkás Pál: szövegértési gondjaiddal nem foglalkozom! =))
Pálinkás Pál
@RonaGyuri: aha...hát minden szövegértés nélkül elkeserítőbb hogy a Norvég fővárosban..a 700 ezer lakosból 200 ezer felett van a teveqró!!!
Magyarázhatsz amit akarsz,ezek tények...mint ahogy itthon a cigányok...na vajon ha hallasz valami rablásról és fogadni kell az elkövetőre...kire teszed a pénzed???
verőce21
Mint a szmirnai rabszolgavásáron, úgy selejtezik a távoli országok embercsempészei az emberi csődtömegnek ezt a hulladékát, a menekülteket.
Hogyan történhetett meg az, hogy a túlművelt Európai országok vezetői megengedték, hogy akadálytalanul, iratok és név nélkül, mezítlábasan, egy szál késsel, betörjenek vademberek az európai civilizációba? Amikor teljesen nyilvánvaló, hogy integrálásukat a itteni társadalmakba fényévek távolsága választja el. Józanul fel nem fogható, hogyan fordulhatott ez elő? És hogyan fordulhat elő folyamatosan azóta is? Az ausztrál kontinens pl. meg tudta ezt akadályozni, van jó példa, csak követni kellene.
Nem igaz, hogy ennyire kell a fogyasztó Európába.
1magyar
@verőce21: Az árulók jó pozícióban vannak és a népükkel bármit megtehetnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.