Az olasz hírügynökségekhez eljuttatott közlemény szerint Silvio Berlusconi hívta fel Orbán Viktort. A "hosszú és szívélyes” beszélgetés során a korábbi olasz miniszterelnök, a FI elnöke közölte Orbán Viktorral: "a FI nem szavazza meg a kizárásodat. Mindig védtelek és mindig melletted fogok állni”. Silvio Berlusconi ezzel egy időben azt tanácsolta a magyar kormányfőnek, hogy fogadja el … Berlusconi kijelentette: "megértem az EU egyes tagállamainak érzékenységét, de a FI nem szavazhatja meg Orbán kizárását, aki évek óta jó barátom is”.

Forrás: magyarnemzet.hu
Feltöltő: verőce21
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Még él ez a vén qrvahajcsár?Berlusconi nem annyira a fenejó politikája,mint inkább a balhéi prostikkal,tizenéves gyereklányokkal,,és a kufirc-partikról volt hírhedt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@verőce21: Csak a bolond megy abba az állatkertbe, ahol még a majmok is kiutálják, megalázzák, kinevetik, szánalmasnak tartják ostobasága miatt :)

Gyere máskor is :)
Aki Én
@verőce21: @Eriksson: Szóval, csak hogy megértsétek.
Amikor egy hiteles politikus elítéli orbán politikáját, akkor az egy szar libsi, mert kritizálni meri a szeretett vezetőtöket.
Mikor egy elítélt bűnöző, egy kormányfő, aki adót csal (baszki, érzitek a súlyát?), kiáll mellette, az viszont kétségtelenül hiteles.
Hát basszátok meg, ti tényleg szellemi toprongyok vagytok.
Nem véletlen, hogy az alsó rétegből valók a fideszesek. Ezt a ferde értékrendet normális ember fel sem foghatja.
Eriksson
@Aki Én: Ha nem vagy érdekelt, akkor mire fel ez a nagy vehemencia? Eredj ki a napra, aztán ott stírőld a járókelőket, hátha valamelyik horogra akad, gerjedelmed csillapítandó. :)))
verőce21
@Aki Én: (16:02) "Szóval, csak hogy megértsétek."??? - Ritka nagy tahó vagy!
Ha egy normális ember belép erre a blogra, számít rá, hogy tele van műveletlen barmokkal. Ezek közül vagy te egy!
kereső
@Aki Én: Miért is hadakozol velük? Akik térdre borulva imádták guervskit,és hozsanáztak orbánnak,amiért "kimenekitette" a börtönből, csak nem akadnak ki egy tolvaj qrva pecér miatt! Ez a fidesz erkölcsi mércéje.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.