Az olasz hírügynökségekhez eljuttatott közlemény szerint Silvio Berlusconi hívta fel Orbán Viktort. A "hosszú és szívélyes” beszélgetés során a korábbi olasz miniszterelnök, a FI elnöke közölte Orbán Viktorral: "a FI nem szavazza meg a kizárásodat. Mindig védtelek és mindig melletted fogok állni”. Silvio Berlusconi ezzel egy időben azt tanácsolta a magyar kormányfőnek, hogy fogadja el … Berlusconi kijelentette: "megértem az EU egyes tagállamainak érzékenységét, de a FI nem szavazhatja meg Orbán kizárását, aki évek óta jó barátom is”.

Forrás: magyarnemzet.hu
Feltöltő: verőce21
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Még él ez a vén qrvahajcsár?Berlusconi nem annyira a fenejó politikája,mint inkább a balhéi prostikkal,tizenéves gyereklányokkal,,és a kufirc-partikról volt hírhedt.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
@Verőce21: Te mit szeretnél elérni azzal,, hogy ide hozod a propaganda sajtót?
Megint kisebbségből erőlködsz? Hiszel ebben? Tényleg azt hiszed, hogy ha folyamatosan szembe mész a forgalommal, akkor megváltoztatod az irány?
Eriksson
Lám Berlusconi igaz barát. Nemcsak akkor hű pajtás, mikor jól mennek a dolgok. Akkor is támogat, amikor nagy az ellenszél.
verőce21
A Fidesz kizárása EPP-ből, "nagy politikai tévedés” lenne. A Fidesz ezzel tisztában van, és kér egy kávét! :)

(Nem mellesleg, ki küldte be ezt a cikket a nevemben? Nem is voltam egész délelőtt gépközelben. Továbbá, ha én beküldök valamit, azonnal írom is a vitaindító hozzászólást.)
@Aki Én: A helyes irány az, amelyiken én haladok, csak te nem veszed észre kivagyiságodban.
Aki Én
@verőce21: :) a bolondok mind így beszélnek.
Aki Én
@Eriksson: Az adócsalásért jogerősen elítélt gyereklányokkal hetyegő dollármilliárdos igaz barát...
Hát te tényleg elmebeteg vagy baszki...
Aki Én
@verőce21: @Eriksson: Sose legyen hitelesebb támogatótok, mit adócsalásért elítélt miniszterelnök. Így kell ezt csinálni.
Aki Én
@verőce21: ...és még így is lealázlak :)
Eriksson
@Aki Én: Ó kis drágám, látom a kultúra megint erősen igyekszik kifelé belőled.
De belátom, igazad lehet. Az igaz barátokat az LMBTQ lényei között kell keresni, mert szerinted a normálisak erre nem alkalmasak.
Talán érdekelt vagy a témában?
csipetke
Még él ez a vén qrvahajcsár?Berlusconi nem annyira a fenejó politikája,mint inkább a balhéi prostikkal,tizenéves gyereklányokkal,,és a kufirc-partikról volt hírhedt.
csipetke
@Aki Én: 14:38 A többi bűnöző haver mellett Berlusconi is elfér.Naffa,Gruevszki,Pharaon,de még a bombagyáros is súlyos kijelentéseket tett pintér és orbán ellen.Ezek csak az ismertebbek,és még hol a többi?!
verőce21
@Aki Én: (14:43) Ha én, vagy valaki bemegy egy állatkertbe, számítani kell rá, hogy a majmok kiröhögik, mert a műveletlenségük egészen más normák szerint van szocializálva. Így van ez itt is. Ha normális, felelős ember belép erre a blogra, számít rá, hogy tele van műveletlen barmokkal. Ezek közül vagy te is, egy pávián, aki kekeckedik, ellopja néha a látogatók táskáját, telefonját, de lealázásról szó sincs.
kokopelli
@csipetke: ...nem tudom,hogy van-e még valaki az EÚ-ban aki ezzel a "bőrdíszművel"
dicsekszik! Madarat tolláról ...?!
Aki Én
@Eriksson: ,,Az igaz barátokat az LMBTQ lényei között kell keresni, mert szerinted a normálisak erre nem alkalmasak.
Talán érdekelt vagy a témában?"

Te tényleg totál agyatlan vagy.
Ez, hogy jön ide? És én volnék érdekelt, mikor neked a tavaszi szélről is ez jut eszedbe?
Hogy te elfogadhatónak tartod, hogy egy kormányfő adócsaló, az egy dolog, de ettől még nem büszkélkedésre való.
Mondom, ennél hitelesebb barátotok sose egyen :)
Aki Én
@verőce21: Csak a bolond megy abba az állatkertbe, ahol még a majmok is kiutálják, megalázzák, kinevetik, szánalmasnak tartják ostobasága miatt :)

Gyere máskor is :)
Aki Én
@verőce21: @Eriksson: Szóval, csak hogy megértsétek.
Amikor egy hiteles politikus elítéli orbán politikáját, akkor az egy szar libsi, mert kritizálni meri a szeretett vezetőtöket.
Mikor egy elítélt bűnöző, egy kormányfő, aki adót csal (baszki, érzitek a súlyát?), kiáll mellette, az viszont kétségtelenül hiteles.
Hát basszátok meg, ti tényleg szellemi toprongyok vagytok.
Nem véletlen, hogy az alsó rétegből valók a fideszesek. Ezt a ferde értékrendet normális ember fel sem foghatja.
Eriksson
@Aki Én: Ha nem vagy érdekelt, akkor mire fel ez a nagy vehemencia? Eredj ki a napra, aztán ott stírőld a járókelőket, hátha valamelyik horogra akad, gerjedelmed csillapítandó. :)))
verőce21
@Aki Én: (16:02) "Szóval, csak hogy megértsétek."??? - Ritka nagy tahó vagy!
Ha egy normális ember belép erre a blogra, számít rá, hogy tele van műveletlen barmokkal. Ezek közül vagy te egy!
kereső
@Aki Én: Miért is hadakozol velük? Akik térdre borulva imádták guervskit,és hozsanáztak orbánnak,amiért "kimenekitette" a börtönből, csak nem akadnak ki egy tolvaj qrva pecér miatt! Ez a fidesz erkölcsi mércéje.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.