Ha elfogadjuk, hogy Ralph Brinkhaus, a CDU-CSU pártszövetség frakcióvezetője tudja mit beszél, akkor sokkal nagyobb a baj, mint azt eddig sejtettük. Kijelentése 2030-ra Németországban muzulmán vezetést, muzulmán kancellár lehetőségét sejteti. Amellett, hogy ez mellbevágó közelséget jelent, itt Magyarországon mondhatnánk rá, ám legyen, ez német belügy. Különben is, tudjuk, hogy a jelenlegi EU ebbe az irányba …

Forrás: magyarnemzet.hu
Feltöltő: verőce21
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
arcmás
Orbán 15 milliárd forintot égetett el alsó hangon 1300 leellenőrzött menedékérő miatt, miközben a letelepedési kötvény biznisszel ugyancsak sok milliárddal károsította meg az országot (a morális rombolásról nem is beszélve), miközben ráuszított az országra már vagy 60-80 ezer migránst, akiknek túlnyomó része nincs leellenőrizve, akik között sok bűnöző, kém, muzulmán, buddhista, hindu. meg kommunista, meg náci van.
Aki Én
@verőce21: Sokat javíthatnál a saját lelkiállapotodon, ha néha néha, az egyik legalapvetőbb emberi igényt kielégítve, utána néznél dolgoknak.
Tudod miért ilyen hatékony a propaganda? Mert vannak olyanok mint te is, akik önálló gondolatok híján, tájékozódási igény híján mindent csak egy, többszörösen bizonyítottan hazug forrásból hajlandók befogadni.
Ezt hívják ostobaságnak.
Ha más nem is, az azért fel kéne hogy tűnjön hosszú évek után, hogy a fidesznek gyakorlatilag nincs más témája a milliónyi zűrös ügyük mellett. Mert arra mindig jut idejük migránsozás közben.
Vagy tényleg annyira buta vagy, hogy azt gondolod, amíg a fidesz maga nem mondja el neked, hogy mit lopnak hazudnak össze, addig az nem is létezik?
Fogadjunk, te magadtól arra sem jöttél rá, hogy Gyurcsányék hazudnak, míg ő maga be nem vallotta.
Hát orbán nem fogja.
magyarbakancs
Mi van ha tömegével jönnek ide a németek élni 2030 után akkor nem leszünk migráns ország?
Nem fogunk kiszorulni a hazánkból.
Jön 7 millió német mert nem akar muszlim kancellárt.
Mit csinálsz Orbán akkor kötelező nyelv lesz a német?
verőce21
@magyarbakancs: jó a felvetésed, de "nem leszünk migráns ország" , mert 10 évet sem adok, és Németország összezár a V4-ekkel, esetleg Ausztriával és szövetségre lépnek Oroszországgal, az utolsó fehérbőrű, fertőzetlen, keresztény országgal és létrejön egy új gazdasági Világhatalom.
Mindegyik fél megtalálja a gazdasági számításait, amelyek már most is részben közösek.
tulipan
@magyarbakancs: Kénytelen lesz...! :)))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.