A Janez Jansa volt szlovén miniszterelnök vezette jobboldali, bevándorlásellenes Szlovén Demokrata Párt (SDS) elhagyja az Európai Néppártot (EPP), és külön szövetséget alakít Orbán Viktor magyar miniszterelnökkel, amennyiben a Fideszt kizárják az európai kereszténydemokrata-konzervatív erőket tömörítő EPP soraiból – közölte a Demokracija című szlovén hetilappal csütörtökön Branko Grims, az SDS egyik vezető tisztségviselője. Nem fecsérelhetünk egy percet sem egy olyan csoportra, amely kiutasítja vagy kilöki Orbánt a soraiból – hangsúlyozta. Hozzátetette: egy ilyen forgatókönyv esetén az SDS egy új politikai csoportosulást keres majd magának Orbán Viktorral a visegrádi négyek keretében. A visegrádi csoportnak saját nézetei vannak, és úgy vélem, ezek a nézetek az egyedüli egészséges alapjai az Európai Unió (EU) hosszú távú jövőjének – mondta Grims. Hozzátette, hogy nincs jövője annak EU-nak, amelyet az a globalista Emmanuel Macron francia elnök körvonalaz, aki támogatja...

Forrás: pestisracok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
És kinek fog a Jansa féle párt hiányozni? Magának? Néhány haszontalan idiótával kevesebb.
bencemacska
Meg kell hálálni O1G-nek a szlovén választások alkalmával nyújtott segítségét még akkor is, ha nem volt eredményes. Hiába nyert választást, ha senki nem volt hajlandó vele koalícióra lépni, és "Egyedül nem megy!"
gulyasgyula
A győztesnek mindig akad támogatója ...A politikusok már csak ilyenek ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.