Aymeric Chauprade EP-frakció-alelnök szerint a Fideszre is szükség van Európa védelmébenNem az Európai Néppárt padsorai jelentik majd az egyetlen lehetőséget a Fidesz uniós képviselői számára, hogy helyet foglaljanak Strasbourgban a májusi választásokat követően, mert más politikai erők is szívesen látják őket – derül ki abból az interjúból, amelyet Aymeric Chauprade, a Szabadság és Közvetlen Demokrácia Európája elnevezésű EP-frakció alelnöke adott a Magyar Nemzetnek. A bevándorlásellenes francia politikus évekkel ezelőtt hátat fordított a Nemzeti Frontnak, a nyártól pedig maga is szívesen ülne egy frakcióban a Fidesszel. Chauprade Bécsben válaszolt kérdéseinkre, ahol családi okokból él. – Mit szól a néppártban a Fidesz kapcsán kialakult perpatvarhoz? – Én azt tartom fontosnak, hogy a Fidesz hű maradjon az elképzeléseihez. Valamely pártcsaládhoz való tartozás csak egy eszköz. A lényeg, hogy Orbán Viktor kitartson a meggyőződése és országa érdekei mellett. A májusi uniós...

Forrás: gondola.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A gondolának és ennek szerencsétlen szőröstalpú barom dumb-riche -nak a tudás forrása Orbán alsó fele!!! =))
RonaGyuri
@durbincs: neked van bőr a pofádon tanulatlanságot emlegetni a majdnem 6 elemiddel (háromszor az elsőt, kétszer a másodikat, és harmadikból majdnem meg volt az éved)! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.