Theresa May konzervatív párti brit miniszterelnök szerint a brit EU-tagság megszűnésének (Brexit) feltételeit rögzítő megállapodás elfogadása nélkül Nagy-Britannia talán soha nem lép ki az Európai Unióból.

Végleg befellegzett a Brexitnek?

Jeremy Corbyn, a legnagyobb brit parlamenti ellenzéki erő, a Munkáspárt vezetője ugyanakkor vasárnap azt jósolta, hogy az eddig kétszer is nagy többséggel elutasított Brexit-megállapodást az alsóház a jövő hétre tervezett harmadik szavazáson is elutasítja. A Sky News hírtelevíziónak nyilatkozva Corbyn erre az esetre kilátásba helyezte, hogy a Labour bizalmatlansági indítvány nyújt be a kormány ellen.

Theresa May a The Sunday Telegraph című konzervatív vasárnapi lapnak írt cikkében

tisztességes kompromisszumra

kérte a képviselőket. May szerint ugyanis ha a parlament a jövő heti EU-csúcsig nem tudja elfogadni a Brexit-egyezményt, Nagy-Britannia hosszú hónapokig nem tudna kilépni az EU-ból, "ha valaha is egyáltalán kilépne".

(MTI)

Cikk- és címlapkép: pioxabay.com

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
@Eladott Ország: ...képzelődni szabad...de azt elhinni már veszélyes.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@Eladott Ország: ...én még nem de amint látom ezt rólad nem lehetne elmondani...folyton intézőnek , hopmesternek képzeled magad...
Eladott Ország
@Csizmás Kond: Ne feledd csak a fidesz! Üdvözöl titeket az Észak-Koreai néppárt a soraiban.
http://hirhatar.com/wp-content/uploads/csak_a...
Az Európai Néppártra már rábüdösödött a fidesz, de még most sem adták fel, húztak rá egy másik szemeteszsákot, hátha akkor megillatosodik. Nem fog. A fidesz meggyengült az Unióban, pozíciót vesztett. Így nem fogja tudni kiharcolni a lehető legtöbb ellopható forrást. Pénz nélkül a jelenlegi maffiahálózat nem tartható fenn. Akik érdekből támogatják a Fideszt, azok zabálni akarnak. Amint ez nem lesz lehetséges, elfordulnak. Azok fognak a végsőkig küzdeni, akik olyan szinten belekeveredtek a korrupt geciségekbe, hogy a bukás számukra vagyonelkobzást, nyomozást és börtönt jelent. Nem csak számukra, de családtagjaik számára is. Mostantól már ez a tét. Ezért minden létező mocskos aljasságra fel lehet készülni.
Akárhogy is, bukta van, fiúk! Nem Európa hülye, a királyságotok rothadóban.
Csizmás Kond
@Eladott Ország: Nem felejtem. Amúgy a büdösség azt jelentené, hogy az bűzlik ami megváltoztatja állagát...és az nem a fidesz volt hanem a néppárt...az hogy további változás fog-e történni vagy megmarad annak aminek eredetileg hirdette magát az fogja meghatározni, hogy a fidesz marad vagy nem marad...és szerintem a fidesz sem kéne úgy maradjon, hogy a politikáján kelljen változtasson. A bukta meg akkor fog beállni nektek ha a néppártból kikényszerül a fidesz...mert akkor ti egy hazug kecskét fogtok tovább is nyalni...de nektek amúgy is mindig az tetszik ami bűzlik.
Eladott Ország
@Csizmás Kond: Lejárt az idő, mentek a börtönbe! Még egy ilyen rohadt tróger bűnöző banda Szent István óta nem vezette az országot. Felelni fogtok!
Csizmás Kond
@Eladott Ország: ...éppen tőled kezdtem irtózni...azt nem tudod soha megköszönni hogy befogadott az ország...
Eladott Ország
@Csizmás Kond: Leszarom a fideszes pofádat, te szarjankó. Börtönben rohadtok meg!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok