Theresa May konzervatív párti brit miniszterelnök szerint a brit EU-tagság megszűnésének (Brexit) feltételeit rögzítő megállapodás elfogadása nélkül Nagy-Britannia talán soha nem lép ki az Európai Unióból.

Végleg befellegzett a Brexitnek?

Jeremy Corbyn, a legnagyobb brit parlamenti ellenzéki erő, a Munkáspárt vezetője ugyanakkor vasárnap azt jósolta, hogy az eddig kétszer is nagy többséggel elutasított Brexit-megállapodást az alsóház a jövő hétre tervezett harmadik szavazáson is elutasítja. A Sky News hírtelevíziónak nyilatkozva Corbyn erre az esetre kilátásba helyezte, hogy a Labour bizalmatlansági indítvány nyújt be a kormány ellen.

Theresa May a The Sunday Telegraph című konzervatív vasárnapi lapnak írt cikkében

tisztességes kompromisszumra

kérte a képviselőket. May szerint ugyanis ha a parlament a jövő heti EU-csúcsig nem tudja elfogadni a Brexit-egyezményt, Nagy-Britannia hosszú hónapokig nem tudna kilépni az EU-ból, "ha valaha is egyáltalán kilépne".

(MTI)

Cikk- és címlapkép: pioxabay.com

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
@Eladott Ország: ...képzelődni szabad...de azt elhinni már veszélyes.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
A hét vicce ...angol folytatásos kalandregény...és hatása, íme: uploads.disquscdn.com/images/bc005d550a0dd792cc68a997e3f31bcf389d07b280bc471a0266640ea5226835.gif?w=600&h=150
Az angolokban most tudatosult az, hogy felültek a fake news-oknak és eddig az orroknál vezette őket valaki és az egészet valaki a háttérből irányította. Ezt az arcvesztés fétist sohasem értettem. Számomra teljesen természetes, hogy ha elbaszok valamit, akkor elnézést kérek az érintettektől, megkérdezem, hogy hogy tudnám rendbehozni, majd erősen munkálkodnék a hiba kijavításán. Számomra azok az emberek, akik ilyen esetekben az arcvesztéstől való rettegésük miatt hibákat további hibákra halmoznak, azonnal elveszítik az arcukat.
Yoda69
El kene mar felejteni ezt a Brexitet. Irjanak ki egy uj nepszavazast, es legyen az a perdonto a kerdesben.
Csizmás Kond
Ez az egész brexit a zunió szégyene...ha kilépnek ha nem.
CsipkeRózsa
Sok hűhó semmiért.

Ezt azért a brit emberek, politikusok előbb is meggondolhatták volna, micsoda károkat okozott a sok felesleges munka, plusz pénzkiadás, pénzük romlása, stb.
Eladott Ország
@Csizmás Kond: ma, 14:12; Nem az UNIÓ szavazott, ha nem az brit polgárok, ( 52 %) , akkor miért az UNIÓ szégyene
encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTqL2RIEnRdTqZEOTtaA6rQuuGw0rYBvggv5vmObRjPQPvV_xv4
papa.49
@Eladott Ország: Hát az Uniónak nem sok köze volt ahhoz, hogy britek hogyan szavaztak, de tudod vannak még Mórickák ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
juttka
@CsipkeRózsa: Őket is félrevezették, ahogy minket próbál a qurmányunk. Másnap meg is bánták, az emberek újra szavaztak volna, csak azt vmi miatt elutasították.
Csizmás Kond
@Eladott Ország: mert az ő tökéletlensége, kapzsisága, európán kívülisége okozta mindezt.
Eladott Ország
@Csizmás Kond: De az is lehet, hogy Orbánra hallgattak a brit szavazók. Csakúgy mint nálunk, világraszóló győzelmet szült itt a népakarat: a háromharmadot uraló, kétharmadnak látszó egyharmadot.
Csizmás Kond
@Eladott Ország: ...képzelődni szabad...de azt elhinni már veszélyes.
Eladott Ország
@Csizmás Kond: Tévedni emberi dolog, szólt a sündisznó, s leszállt a WC-keféről. A szerelem nem bűn-mondta, s visszamászott rá.
Peller Anikó
@Yoda69: Így van, meg kell szavaztatni 2/3-os törvényként. Ha 2/3 ki akar lépni akkor ne legyen semmiféle alsóház, felsőház, kazánház hanem azonnal takaroggyanak a rossebbe.

De nem 50%-os döntéssel mert az idiótaság.
Eladott Ország
@Csizmás Kond: tegnap, 09:02; "Az is képzelő erő" , hogy a rendszerszintű csalással és a külhoni bérszavazókkal elért
49 %-ból kétharmadot csinált a fidesz. Így irányítja egyharmadnyi fidesz bűnbanda a háromharmadot. Polgári demokráciákban, ez veszélyes!
Csizmás Kond
@Eladott Ország: ...nem is tudtam, hogy a fidesz is szavaztat a brexitre...hol található a cikk ?
Eladott Ország
@Csizmás Kond: Ki beszélt itt a fidesz szavazásáról? Nos ne igyál annyit, vagy fuss neki mégegyszer, hátha sikerül megérteni.
Eriksson
Szép gondolat, hogy azt szeretnék, ha kilakoltatás előtt álló, illetve már kilakoltatott családokat segítenék a pénzből.
Oké, de 41 millió mire elég?
Csizmás Kond
@Eladott Ország: ...csak figyelmeztettelek hogy te mindig másról beszélsz mint ami a cikkben van...
Eladott Ország
@Csizmás Kond:tegnap 07:35; Jó hogy szóltál, akkor ne olvasd és takarodj a hülyéid/seggfejeid közzé vazze! Leírom neked sokadszorra, hogy el ne feledd mert mást nem tudtok szajkózni évek óta, Soros, Brüsszel, migráncs,Soros, Brüsszel, migráncs... ismételd, Soros, Brüsszel, migráncs,...Bármilyen kérdésre a válaszotok: Soros, Brüsszel, migráncs,...és ettől még nem kaptatok még agyfaszt!
uploads.disquscdn.com/images/3627de363154e22a20ce2f96e669cfea3a14080593f0e8a54baf273e57a9dfa3.gif?w=600&h=461
Csizmás Kond
@Eladott Ország: ...én még nem de amint látom ezt rólad nem lehetne elmondani...folyton intézőnek , hopmesternek képzeled magad...
Eladott Ország
@Csizmás Kond: Ne feledd csak a fidesz! Üdvözöl titeket az Észak-Koreai néppárt a soraiban.
hirhatar.com/wp-content/uploads/csak_a_fidesz.jpg
Az Európai Néppártra már rábüdösödött a fidesz, de még most sem adták fel, húztak rá egy másik szemeteszsákot, hátha akkor megillatosodik. Nem fog. A fidesz meggyengült az Unióban, pozíciót vesztett. Így nem fogja tudni kiharcolni a lehető legtöbb ellopható forrást. Pénz nélkül a jelenlegi maffiahálózat nem tartható fenn. Akik érdekből támogatják a Fideszt, azok zabálni akarnak. Amint ez nem lesz lehetséges, elfordulnak. Azok fognak a végsőkig küzdeni, akik olyan szinten belekeveredtek a korrupt geciségekbe, hogy a bukás számukra vagyonelkobzást, nyomozást és börtönt jelent. Nem csak számukra, de családtagjaik számára is. Mostantól már ez a tét. Ezért minden létező mocskos aljasságra fel lehet készülni.
Akárhogy is, bukta van, fiúk! Nem Európa hülye, a királyságotok rothadóban.
Csizmás Kond
@Eladott Ország: Nem felejtem. Amúgy a büdösség azt jelentené, hogy az bűzlik ami megváltoztatja állagát...és az nem a fidesz volt hanem a néppárt...az hogy további változás fog-e történni vagy megmarad annak aminek eredetileg hirdette magát az fogja meghatározni, hogy a fidesz marad vagy nem marad...és szerintem a fidesz sem kéne úgy maradjon, hogy a politikáján kelljen változtasson. A bukta meg akkor fog beállni nektek ha a néppártból kikényszerül a fidesz...mert akkor ti egy hazug kecskét fogtok tovább is nyalni...de nektek amúgy is mindig az tetszik ami bűzlik.
Eladott Ország
@Csizmás Kond: Lejárt az idő, mentek a börtönbe! Még egy ilyen rohadt tróger bűnöző banda Szent István óta nem vezette az országot. Felelni fogtok!
Csizmás Kond
@Eladott Ország: ...éppen tőled kezdtem irtózni...azt nem tudod soha megköszönni hogy befogadott az ország...
Eladott Ország
@Csizmás Kond: Leszarom a fideszes pofádat, te szarjankó. Börtönben rohadtok meg!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.