Nemzetközi jogvédő szervezet és két néppárti vezető is Orbán ellen szólalt meg. Szijjártó azt mondta: maradni akarnak. Két nap múlva kiderül.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
@Shikari: Mindenki hülye, felforgató, Soros, csak a fidesz a helikopter. Így is sokáig ugattatok már szabadlábon, te szarházi!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@Shikari: Én meg felfüggesztelek, mint a fideszt a néppárt, csak ez rövid ideig fog tartani, de garantáltan hatékony és biztos.
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2018/06/vers-5.jpg
Eladott Ország
@Shikari: Akárhogy is, bukta van, fiúk! Nem Európa hülye, a királyságnak vége. A színjátéknak is. A rendezést más kapta. Nektek annyi, csúszhattok a küszöb alatt, rimánkodhattok, hogy valaki szóba álljon veletek, de nevetekre csak gúnyos mosoly lesz a válasz. Milyen méltóságról hablatyol az unott arcú pártkatona Gulyás Gergely? A méltóság már az ember arcán látszik, a magatartásán, a viselkedésén. Nektek nem méltóságotok van, ti méltóságos urak vagytok, annyit sem értek. Fenség! Szar van a palacsintában. Vegye már ki a kezét a zsebéből, pucolja ki, amíg bírja...
Eladott Ország
@Shikari: Lejárt az idő, mentek a börtönbe! Még egy ilyen rohadt tróger bűnöző banda Szent István óta nem vezette az országot. Felelni fogtok! Nem csak a svédek szavazták meg a felfüggesztést. Az Európai Néppárt (EPP) közgyűlése 190 igen, 3 nem szavazattal, óriási többséggel megszavazta meg, hogy kívül tágasabb a fidesznek. WEBER: A FIDESZNEK NEM LESZ BELESZÓLÁSA A NÉPPÁRT JÖVŐJÉNEK AZ ALAKÍTÁSÁBA.
Eladott Ország
@Shikari: Lehet még egyszer '56-ot csinálni a szarházi fidesz bűnbandának, de annak szomorú vége lesz. Akkor nem a börtönbe mentek, hanem az akasztófára, ahová valók vagytok!
2.bp.blogspot.com/-QENiiybCbG4/V-g3_LwIY0I/AAAAAAAAMGA/5Q5dfddXPZUuHm4jmsKkhLWhbOGXY6VRwCLcB/s1600/borton_foglalkoz.jpg
Eladott Ország
@Shikari: A fidesznek nincs többsége. A fidesz nem azonos Magyarországgal! Legjobb lesz ha eltakarodtok minél hamarabb, természetesen számonkérés mellett!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.