Egy harmadik gyanúsítottat is őrizetbe vett a holland rendőrség, a fő gyanúsítottat, egy 37 éves török férfit, órákig tartó hajsza után kapták el.

Vérengzés Utrechtben: elfogták a harmadik gyanúsítottat

Egy harmadik gyanúsítottat is őrizetbe vett a holland rendőrség hétfőn este. Egyelőre semmilyen részletet nem tudni arról, hogy az illető és a korábban elfogott második gyanúsított milyen szerepet játszott a három halálos áldozatot követelő utrechti lövöldözésben.

A hétfő délelőtti támadás fő gyanúsítottját, egy 37 éves török születésű férfit több órás hajsza után még kora este elfogták, tettének indítékai azonban még nem ismeretesek.

A rendőrség nem zárta ki a terrorista indítékot, de lehetségesnek nevezte azt is, hogy a tettes és áldozata valamilyen kapcsolatban volt egymással.

A 37 éves tettes három embert lőtt agyon az Amszterdamtól délre fekvő hollandiai nagyvárosban, további öt embert pedig megsebesített, közülük hármat súlyosan.

(MTI/Infostart)

Cikk- és címlapkép: MTI/EPA-ANP/Robin Van Lonkhuijsen

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Az ilyen embereket miért nem ártalmatlanítják a le és felmenőikkel együtt!!!?? Majd meggondolnák, hogy mit csináljanak!!?? Évekig tartó pátyolgatás a német börtönben csak egy szórakozás nekik.
Mellesleg számomra elég gyanús, hogy most az EU választások előtt történnek ilyen események!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.