A Mediterranea nevű olasz civilszervezet hajója, 49 migránssal a fedélzetén, kedd reggel megérkezett az olasz Lampedusa szigetéhez, de egyelőre a tengeren várakozik, miután az olasz hatóságok nem engedélyezték a kikötést. Ezzel egy időben az olasz belügyminiszter újabb rendelkezéssel szigorította a tengeri mentési műveleteket. A több olasz és külföldi civil szervezetet tömörítő, Olaszországban bejegyzett Mediterranea Saving Human közölte, hogy a hajón 49 kimentett ember, köztük 12 kiskorú, valamint tíz fős legénység található. Az egyik utas beteg, feltételezhetően tüdőgyulladása van, ezért a Mediterranea a férfi partra szállítását kérte az olasz hatóságoktól. A szervezet hangsúlyozta, hogy a viharos tenger miatt az olasz partok számítanak a legközelebbi biztonságos kikötőnek, ahová a tengeri jog szerint a kimentett embereket szállítani kell. A Mare Ionio hosszú szünet után, szombaton indult el ismét a szicíliai Palermo kikötőjéből mentési műveletre. Líbia kutatási és mentési...

Forrás: gondola.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@durbincs: mészkő került az ereibe? Netán a veséjébe?Mézes denevéreket lát? Véres denevérek helyett? Ajjaj...csakúgy mint az Eddás manus ufókat. Magára nézhetne a bányadoki.
Eriksson
Ezt a problémát pillanatok alatt meg lehetne oldani, ha volna rá szándék. Nem igaz, hogy nem lehet tudni, kik azok, akik koordinálják a menekültek szállítását úgy a szárazföldön, mint a tengeren. Egyszerűen ezeket kellene lekapcsolni és máris megoldódna a menekültkérdés.
Elképzelhető, hogy ez az egész ügyletsorozat sokat hoz a konyhára a csempészeken kívül azoknak is, akik lehetővé teszik számukra az üzletet. Egyszer majd kiderül, hogy kiknek hoz ez hasznot, miközben Európa tönkremegy.
Eriksson
@durbincs: Nincs már Isten, nincs már semmi, csak a marzs. Amely azoké az intézőké akik soha nem fognak szenvedni az invázió következményeitől.
Commenter
@durbincs: nehogy már azt mondja hogy maga nem iszik. Mindenki iszik, és nem alkoholt, mert különben kiszáradna vagy a kórházban halna meg mert olyan jó állapotban van az eü, hogy már az infúzióra se lesz many, ahogy maga írja. Amúgy tud maga normálisan is írni ha akar...
Commenter
@durbincs: Magánál mennyi az annyi? Nem pohárral méri ugye? Van elég vize a felcsúti mesterséges szigeten a tóban?
Commenter
@durbincs: Romlott békalencsefőzeléket evett szójás-mézes denevérfasírttal?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.