Őrizetbe vettek egy olasz állampolgársággal rendelkező szenegáli buszsofőrt a Milánó melletti San Donato Milanese településen, aki kedden egy 51 gyereket szállító iskolabuszt gyújtott fel – közölték az olasz hatóságok szerdán. A buszon utazó diákok és két másik felnőtt időben el tudták hagyni a járművet. Az incidensben senki sem sérült meg komolyabban, de tizennégy gyereket füstmérgezéssel kórházba szállítottak. Az elfogott szenegáli férfit is az egészségügyi intézménybe vitték. A 47 éves buszsofőr, aki 2004-ben kapott olasz állampolgárságot, azt a feladatot kapta, hogy a gyerekeket egy kirándulásról vissza vigye az iskolájukba. Útközben azonban úgy döntött, eltér az útvonaltervtől és Milánó felé veszi az irányt. A férfi a Linate nemzetközi repülőtérre akar menni. A buszon utazó diákok beszámolói szerint az olasz kormány bevándorlási politikája ellen akart tiltakozni. „Véget kell vetni a halálozásoknak a Földközi-tengeren” – kiabálta állítólag ismételten az Ousseynou Sy...

Forrás: gondola.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
@durbincs: ja. magát meg megsütik a parázs fölött, mert nem csak pirománok hanem össze is tévesztik az afrikai törpeharcsával.
Commenter
@durbincs: a felfüggesztés után örülök, hogy még tud nevetni? A gazdája már nemigen.
tulipan
@durbincs: Mi van, te meleg orbánseggnyaldosó, szaros pofájú Sügér, ot a Ploesti mélyített bányakecódban, a meleghaverod,Shikarival, ? a Petro mellett ? a bedes Denevér-kulát rágicsálva? Most aztán nyaldoshatod a gazdád seggét!!! :) a sertéstelepi? menj már szaporán a tiszta vízért mosd ki a vályúkat újra , csili-vilire ? etetés lesz,a narancsos malackák megéheztek,hajrá? azt ropd ám sebesen és ne lopjd a munkát,mint bányába 50IQ-s a fejét meg ne verd állandóan a falba jó, mert múgy is egy született agyrepedt ,s csak bocskoros bedesbaki vagy? azt meg ne próbálj hablatyolni te szerencsétlen, hisz soha nem ment az neked? verembe világrajöttél nem kell hogy megint 2 napig ugasd a holdat ,a giliszta alkatoddal ? a tücsöknyi hangoddaal ? Rettenet Bedes Kapcás szörnyeteg?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.