EZ EGY MÁSIK, NAGYON MÁSIK VILÁG A Volkswagen vezérigazgatója egy vezetői találkozón többször is a náci időket idéző kifejezést használt, amiből kisebbfajta botrány keveredett a cég körül. Vannak olyan részvényesek, akik a vezérigazgató menesztését várják az ügy miatt.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Az egy másik, nagyon másik világ

a művelt európai polgári kultúra érzékenysége innen nézve nem is igazán érthető

Áll a bál a Wolkswagen-nél, Herbert Dies a céh igencsak sikeres vezérigazgatója egy múlt heti menedzsment értekezleten olyan kifejezést használt, aminek finoman szólva is áthallása volt a náci időszakra! „a profit szabaddá tesz” – mondta. Nos ez főleg németül tényleg rosszuk hangzik, pláne a VW-sektől.
S ez még akkor is igaz, ha tudjuk a mi retardált dagadt törpénk kedvenc szokása ennél durvábban - pl. az élettérről szóló fejtegetései, amit a közbeszéd alig hallható felszisszenéssel vett tudomásul! – hangzanak! =))
Azt meg csak halkan teszem hozzá, hogy ezeket is ádáz vigyorral szokta előadni! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.