Az ünnepélyes avatón Potápi Árpád János, a magyar nemzetpolitikáért felelős államtitkár elmondta: a magyar kormány 150 új óvoda felépítését és 460 óvoda felújítását finanszírozza a Kárpát-medencében. Mint megjegyezte, szinte nem is telik el egy hét óvodaavatás nélkül. Ezt azért tartotta fontosnak, mert - mint fogalmazott - az intézmények fiatalok számára biztosítják a magyar jövőt.

Forrás: epulettar.hu
Feltöltő: épülettár.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
pontosítsunk az ország határain kívül!!! =))
Nessy
@RonaGyuri: Miután itthon már minden csodás, pénzünk meg tengernyi, ergo támogatjuk a határon túli levélszavazókat!
relatív
Tisztázni kellene az országok kormányainak kötelezettségét e kérdésekben IS, és az adomány (?!) más kormányok megsegítésének tényét deklarálni.

Hiszen - ténylegesen - a magyar adófizetők pénzéből ( nem ismert jogosultsággal ) a regnáló más kormányok kötelezettségét vállalja át ezekben a helyzetekben !

A magyar adófizetők - teljes joggal - a maguk jogos szociális körülményeinek megteremtését várják el a saját jelenlegi kormányuktól IS, a pénzük elherdálása helyett !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.