Se arra, hogy akadályozta a nyomozást. Nyilvános az Amerikát két éve lázban tartó Mueller-jelentés összefoglalója. Trump teljes és totális felmentésről beszél, de valójában alig tudni valamit.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Elsőre azt hittem, hogy csak a szokásos bugyuta címadás,

de elolvasván a cikket egyértelmű, hogy pofátlan hazudozásról van szó

Ahogy az lenni szokott mire képernyőmre kerültek a friss magyar hírek már túlvoltam a világsajtó friss breaking news-ain, ahol vezető helyen szerepelt a hír „Muller: No proof of Trump crimes”. Ezek után igazán eklektikus ihletésű volt a derék matyar média címeinek sokasága. Az igazi gyöngyszem azok, akik köztük a derék hvg.hu, aki egyenesen azt találta adni címnek, hogy „Befejeződött a vizsgálat: Trumpék nem játszottak össze az oroszokkal”. Ami meglehetősen szabad értelmezése a tényeknek, de mint tudjuk ez a derék matyar média egyenesen büszkélkedik a ki tud nagyobb baromságokat címnek adni versenyével. Azonban a hvg.hu még rá is tette egy lapáttal, egyenesen azt hazudtam hogy azt olvasták a NewYork Timesben, hogy: „A Robert Mueller vezette különleges bizottság vizsgálatai szerint Donald Trump kampánycsapata nem játszott össze az oroszokkal a 2016-os elnökválasztási kampány idején”. Sőt még a hyperlinket is megadták, ahol mit nem olvas az ember gyereke:
„The investigation led by Robert S. Mueller III found no evidence that President Trump or any of his aides coordinated with the Russian government’s 2016 election interference, according to a summary of the special counsel’s key findings made public on Sunday by Attorney General William P. Barr.”
3dwhite
Ki âllt volna szôba vele. Nagy ívben tesznek rá.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.