Donald Trump korábbi főtanácsadója, Steve Bannon szerint Orbán Viktor, az olasz Salvini mellett a legfontosabb politikai szereplőnek nevezte őt.

Trump volt tanácsadója elárulta, hol látná szívesen Orbánt

A politikai guru most Rómában él és dolgozik, a korábbi választásokra érkezett még a városba, de maradt, azt mondja, le van nyűgözve, aminek elsősorban Matteo Salvini és az ő politikai sikere az oka. Rendszeresen beszél a Liga (ez Salvini pártja) tisztségviselőivel.

Bannon azt mondja:

Salvini sokkal populistább, mint Trump. Mindent a szuverenitásról és a saját sorsának a kézbevételéről szól. Ez közös bennük és Orbánban, Bolsonaro és Le Penben is, habár ő nincs kormányzati pozícióban.

Kivételes kapcsolata van Salvinivel. Ő és Orbán Viktor ma a két legfontosabb európai politikus.

A közelgő EP-választást Bannon sorsdöntőnek tartja, ahol eldől, milyen irányt vesz a kontinens, ő úgy látja, előre fog törni a populizmus, az Európai Parlament mandátumainak harmadát a populisták nyerhetik . Létezik egy A Mozgalom nevű populista közösség, sokat nem hallani róla, de Brüsszelben regisztrálták, egy ügyvéd a vezetője papíron.

A kérdésre, ezt Salvininek kellene-e vezetni, Bannon azt mondta:

Salvinit két éve még senki sem ismerte. De ki tudja? Salvini és Orbán lenne a logikus döntés a mozgalom élére.

Forrás: hvg.hu

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
@Eriksson: ma, 11:38; Steve Bannon még Trump fehér házának is sok volt és repült. Politikai hozzáállására éles eszére úgy látszik , csak a fidesznek van szüksége, Történelemhamisító Kancsal Mariska közreműködésével.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eriksson
Higgyünk neki, mert valószínű, hogy van szeme a politikai hozzáállásokra, történésekre.
kereső
Én is elárulom. Nagyon szép helyen van-Magyarország mediterrán városában. Annak a közepén található a" Star"- na annka az épületnek az egyszemélyes lakosztályában, életfogytiglan.
Eladott Ország
Közben azért vergődik a kormányzat. A nagytudású Takács Szabolcs, aki a Miniszterelnökség uniós ügyekért felelős államtitkára egy interjúban lihegve igyekezett megerősíteni, hogy a fidesz mennyire elkötelezett tagja az Európai Néppártnak, és attól, hogy Steve Bannon-félékkel parolázik, hűséges marad azokhoz, akikhez megéri annak lenni.
Az elkötelezett fideszéknél az is nagy luxus, hogy két vége van a tápcsatornájuknak, mert annyiszor csinálnak $€gget a szájukból! hvg.hu/itthon/20180905_fidesz_elkotelezett_tag_europai_neppart_takacs_szabolcs
Steve Bannon, Milo Yiannopoulos, Schmidt Mária és még sokan mások a NER prominensei közül... Willy Brandt híres mondása jutott eszembe: "Összenő, ami összetartozik." Bannon még Trump fehér házának is sok volt és repült.
Mi meghívjuk. Bravó. Schmidt Mária és intézete pontosan tisztában van azzal is, hogy kit szabad beengedni egy konferenciára és kit nem. A blőd baromságokat terjesztő és még Donald Trump által is vállalhatatlannak gondolt Steve Bannont például nem csak beengedni kell, hanem meghívott vendégként mikrofont kell a kezébe adni, hogy Európa jövőjéről beszélhessen. Valamint a szélsőjobb egyik, még Amerikában is igen megvetett figuráját, Milo Yiannopoulost is tárt karokkal fogadják.
Eladott Ország
@Eriksson: ma, 11:38; Steve Bannon még Trump fehér házának is sok volt és repült. Politikai hozzáállására éles eszére úgy látszik , csak a fidesznek van szüksége, Történelemhamisító Kancsal Mariska közreműködésével.
kokopelli
@Eladott Ország: Nem tudom,hogy tudja-e,hol van Magyarország!Amíg lóß@r van addig veréb
is van! Az ilyenek mindíg találnak egy-két őrültet,ha ß@rul megy neki! Már Magyarországgal is
foglalkozik,ha egyáltalán szólt valamit !? (;-))
Eriksson
@Eladott Ország: Vannak bőven, akik az ellenkezőjét állítják. Miért ne lehetne kinek-kinek saját véleménye. Még ennek a tanácsadónak is, függetlenül attól milyen pozíciót tölt be.
tudode
Elhanyagolható az, hogy bárki milyen jelzőkkel illeti azt, aki se a csuHÁJÁT, se a KÖZJOGI TISZTSÉGÉT úgy viseli. állandóan a HOKIZSEBÉBEN kotorászva, mintha ráHÁNYTÁK volna rá!
.
A LÉNYEGRŐL nem is szólva, hogy ALAPFELADATÁT "is" úgy látja el a mérvadó szakértők szerint, ahogy VISELI a gönceit:
.
--- Csaba László: Nagyjából úgy vezetik a gazdaságot, mint a hetvenes években
g7.hu/podcast/20190316/csaba-laszlo-nagyjabol-ugy-vezetik-a-gazdasagot-mint-a-hetvenes-evekben/
.
Annyit még: lakva ismerszik meg még a SZARKABŐRBE BÚJT csúszó mászóKAKA "is"!
.
Mellékesen: Az ország után megosztotta az EU-t, sőt még Trump ősleletének a szürkeállományát is!
Eladott Ország
@Eriksson: ma 12:32; Gyűlölöm a populista nacionalista faszfejeket a demagóg szövegeikkel és az idióta követőikkel egyetemben. Állandóan libsiznek és mutogatnak a baloldalra és mindenért őket okolják. Ezzel szemben az az igazság, hogy az összes világháború a nacionalizmus hibája, sőt a modern korban az összes helyi háború is a nacionalizmus miatt van. A mi nagy nemzeti traumánk, trianon is miattuk van. A tanulatlan faszfejek ideológiája ez. Jó lenne ha már eltakarodnának a kurva anyjukba. Az orbánizmus nem jobb- és nem balodali, nélkülöz mindenfajta ideológiai hátteret vagy eszmét. Ez az egész pusztán Orbán hatalmi törekvéséről szól, s másodlagosan persze az ő kiszolgálóinak az érdekeiről, amihez a korlátlan és megszüntethetetlen hatalom elengedhetetlen. Más háttere ennek nincs.
Eladott Ország
@kokopelli: ma, 12:25; Steve Bannon félék ha pénzszagot éreznek mindjárt rajzanak, mint a döglegyek a húsra. Csak az lényeg, hogy a lé dőljön.
Eriksson
@Eladott Ország: Én meg azt gyűlölöm, hogyha valaki felcsippent egy témát és aztán azt a csontvázig rágja, mint a vöröshangyák az áldozatukat. Azoknak viszont van mentségük, mert ösztönből cselekszenek a megélhetésük a tét.
De, hogy tudják magukat értelmesnek tartó emberek bevenni mindenféle hülyeséget, és gondolkodás nélkül ítélkezni? A dolgok sohase fehérek vagy feketék. Nem lehet, hogy minden a baloldal, vagy a jobb oldal bűne, csak bűn van. Vagy valami, amit annak tartunk. Mert olyan dolog nincs a világon, ami mindenkinek egyformán jó, vagy rossz lenne.,
A háborúk meg nem a nacionalisták miatt van, hanem a mindenkori hatalomvágyók miatt. Ha ez lenne az egyetlen definíció, akkor az USA a legnacionalistább állam a világon, mivel nála több háborút még egyetlen ország sem viselt sem a múltban, sem a jelenben.
Nem értem Orbán hatalmi törekvéséről írt eszmefuttatásod. Ő már mindent elért, amit elérhetett. Többet, mint bármelyik megmondóember az Európa unióban. És el kell ismerni, hogy az ország nagy részének megfelel az ő szerepe a közéletben. Majd ha nem ő lesz a megválasztott Me., akkor majd változni fog a világ. De addig türelem, mint ahogy türelmes volt a nép amikor más szelek fújdogáltak.
papa.49
@Eriksson: Egy még hiányzik neki ,,a magaslat aminek vérpad a neve,, Jókai Aranyember.
Eriksson
@papa.49: Ellenkezne az uniós szabályokkal.
papa.49
@Eriksson: Úgyis mindenben szembe megyünk az Uniós szabályokkal, még egy már nem számít !!!
Eladott Ország
@Eriksson: tegnap, 16:06 } Orbán, a demokráciát nagy késsel hámozó ember. A magyar miniszterek elnökének, a drága doktorminiszterelnökúrnak, nem arculata, hanem csak nagy arca van. Pedig az övéi rohadt sokat dolgoznak azért, hogy a közképe elfogadható legyen. Nem az. Sem itthon, sem a nagyvilágban. Kisebbségi véleményt emel állami rangra az orbanizmus. Közpénzen kiplakátolja az országot a fidesz-kotta szerint: gyűlölj minél több embert, aki nem veled van! Ott érzi jól magát, ahol csókolgatják a kezeit, ahol bamba szájtátással bólogatnak őfelségének. Az unióban nem díjazzák nagyságát, sőt, láttuk többször, hogyan tekintik levegőnek, hogyan marad le közös fotókról. Nem az ő világa a demokratikus Európa, úgy kering benne, mint a kerge birka. Pedig ő szeretne uralkodni az öreg földrészen. Isten óvja tőle Európát. Is.
1magyar
@Eladott Ország: Az afrikaiak elhozzák Európába 10 év múlva a káoszt, szegénységet, öldöklést ha ezek a mocskos uniós vezetők maradnak.
Igen, Orbán, Salvini gondolkodnak reálisan és ha ezekre a vezetőkre nem hallgatnak, elveszünk.
Nézd meg Afrika milyen évszázadok óta, ezek nem tudnak másként, békében élni. Elhozzák ide
ugyanezt a háborús, muszlim gyűlölködést.
Eladott Ország
@1magyar: ISTEN, HAZA, CSALÁD mondják ők. Az ISTEN b... meg, hogy kirabolják a HAZA minden értékét, hogy a szűkebb és tágabb CSALÁD kellőképpen gazdagodjon, ezt meg én mondom. "Az Európai bizottság világos álláspontot képvisel: a megállapodás (az ENSZ migrációs csomagja mármint) jogilag nem kötelező erejű, nem teremt törvényes jogot a migrációra, és nem célja ösztönözni a szabályozatlan migrációt, sőt éppen arra irányul, hogy fellépjen ez, valamint az embercsempészet és -kereskedelem ellen. A megállapodás a részt vevő államok számára sem a nemzeti, sem a nemzetközi jog alapján nem teremt semmiféle kötelezettséget. Az egyes országok továbbá szabadon dönthetnek arról, részt kívánnak-e venni a végrehajtásában vagy sem." (MTI) És ez így megy évek óta, Orbánék tolják az összeesküvés-elméleteket, konteókkal és hazug kinyilatkoztatásokkal rágalmaznak mindenkit, és ennyi idő kellett elteljen ahhoz, hogy egyesek rádöbbenjenek mekkora károkat okoz az, ha egy tagállam állandóan az Európai Unió ellen hergeli a polgárait.
kokopelli
@Eladott Ország: nagyot segíthetett a Trampli-nak is,ha olyan ß@rul áll a "döglött-macska"-fri-
zurás niemandnak a helyzete!A Tramp idáig minden "kocsonyás-tányérba" belelépett a spájzban!
"Isten nem ver bottal,csak ilyen tanácsadókkal!!!"
staro2
"Salvini és Orbán lenne a logikus döntés a mozgalom élére."
Hol él ez a jámbor idióta?
Csak nem képzeli, hogy a vezér egyszerű ..és.. lesz valaki mellett?
Milyen mozgalom már az amit nem ő vezethet?
Életképtelen és max egy hónapig tartó. Utána úgyis kicsinálná salvinit.
arcmás
"Most már csak azt nem értem, hogyha a Néppárt nem szavazza meg, hogy saját kérésére függesszék fel a Fidesz párttagságát, akkor kötelezik, hogy maradjon a Néppárt tagja?"

hirklikk.hu/kozelet/vasarhelyi-maria-teljesen-osszezavartaa-nagyfideszes-gondolkodokat/348621
arcmás
Hogy néz már ki ez is?
Nagyevő, nagyivó, kábszeres, kurvázó rossz életű náci hulladék (ráadásul az a fajta, aki maga nem megy a harctérre, csak másokat küldene oda), és mindemellett az ökológiai lábnyoma a maximumon van.
Pusztítja a földet, pusztítaná az embereket, belerúg az állatokba, letapossa a virágokat, és még istentelen is.
Csak a hozzá hasonló férgeket érdekeli egy ilyen köcsögnek az agymenése.
arcmás
Amúgy meg Orbánnak börtönben volna a helye tényleges életfogytiglan, teljes vagyonelkobzás mellett - természetesen a strómanokat és a családtagokat is belevéve (részesség, bűnsegéd, társtettes, bűnismétlés, csoportos elkövetés, bűnszövetség, bűnszervezet, stb.) !!!
1magyar
@Eladott Ország: "ba..." meg, annál nagyobb kirablást nem tud a fidesz csinálni mint amikor eladják az európai területet a vezetőik.
Betelepítik ide a háború és terror nélkül nem tudni élő muszlimokat akiknek a bibliája a mi gyilkolásunkról szól
Eladott Ország
@1magyar: Senki nem akar ide telepíteni migránsokat, egyébként is rövid időn belül el is menekülnének ebből a földi paradicsomból. A pártállam bort iszik és vizet prédikál, hiszen a letelepedési kötvénybiznisz révén már 20 ezer migráns szerzett magyar útlevelet. Ezek szétszóródtak Európában, fokozva a bűncselekményeket és a terrorveszély. A legnagyobb veszélyt az országra az jelenti, hogy a szakképzet munkaerő és a fiatalok leszarják a bűnöző cigányt és bandáját, kettős lábbal szavaznak, elhagyják az országot. Egyébként a migránsokat a mag Európából is igyekeznek visszatelepíteni ahonnan jöttek, egyenlőre kevés sikerrel, mert letagadják a származási országuk kilétét. 1294 menekültet kellett volna befogadni, de ezek elmenekültek volna. Nem kíván itt senki nyomorogni.
1magyar
@Eladott Ország: Migrik nem is ide akarnak jönni, csak Mo-on keresztül mint a csorda.A céljuk No. de onnan meg ide akarják visszatoloncolni, holott Görögök engedték át őket először.
Eriksson
@Eladott Ország: Hülyeség. Korunk egyik legtehetségesebb politikusa, ezt el kell ismerni.
Eladott Ország
@1magyar: Ők is tudják, hogy nem lehet visszatoloncolni őket, mert több biztonságos országon keresztül már átjöttek. Az egy másik kérdés, hogy ők miért nem biztonságos ország a migránsok visszatoloncolása szempontjából.
Yoda69
@Eriksson: Ketsegtelen hogy nagy tehetsege van koponyegforgatasban, pavatancban. Tarsadalmi retegek egymas ellen forditasaban. Allami szintu sikkasztasban, milliardos vagyonok fehergalleros ellopasaban. Na es persze populizmusban, amivel birkak millioita tudja a csordaban tartani, aminek a hatalmat koszonheti.
Nos ezekben valoban nagymeno orban.
Eriksson
@Yoda69: Ezekhez mind-mind nagy tehetség kell. Nem sikerülhet bárkinek, csak a legrátermettebbeknek.
advocat
Amerika nagy ország. Sokan megférnek. Elmeorvosi esetek elég gyakoriak.
Yoda69
@Eriksson: Ez igaz. hitlernek is sikerult, es hatalmon volt tobb mint 10 even at. Sot majdnem sikerult leigaznia egesz Europat es fel Oroszorszagot. Csak hat minden diktator bukasra van itelve.
Eriksson
@Yoda69: Nem szerencsés ez az állandó hasonlítgatás, mert még véletlenül sem fedi a valóságot.
Ha O. valóban Hitler szerű diktátor lenne, akkor itt sokaknak nagyon-nagyon jaj lenne.
Yoda69
@Eriksson: hitler sem ugy kezdte, hogy milliokat kuldott gazkamraba...
Ja es orbannak sosem lesz akkora hatalma mint hitlernek volt (szerencsere), igy "csak" a magyar nepet tudja szopatni es sanyargatni.
Eriksson
@Yoda69: Te tudod, hogy Hitler mitől változott meg?
Ebbe a témába csak akkor bonyolódj bele, ha ismered az előzményeket, különben nagyon-nagy ostobaságról adsz tanúbizonyságot.
Yoda69
@Eriksson: Csak te nem akarod latni a parhuzamot a fideSS es a fasizmus vagy orban es hitler kozott. Ez nektek fideSS-fanoknak nem tetszik, pedig nagyon is valos dolog.
Hogy hitler mitol valtozott meg? Egyszeru begolyozott a hatalomtol. Ugyanugy mint orban. Nem veletlenul jar O1G Grazba elme kezelesre.
Eriksson
@Yoda69: Mondom, ha nem ismered a hitleri történések előzményeit, tartózkodj a hülyeségektől.
A többi meg merő kitaláció, egy gyűlölködő elme megnyilvánulása.
kokopelli
@Eladott Ország: Elég rokonunk (a nejemnek is) van az USA-ban,hogy már nagyon régen tudjuk
hogy a negatív kampány a menő az "államokban"!Az ellenfelet kell rágalmazni,mert az jobban meg
ragad a "plebs búrájában",mint a pozitív értékelése a másiknak! (jó példa Birnbaum és Finkelstein)
kokopelli
@Eriksson: Kamerad! Erzähle mal schnell über Hitler und München usw...!
Große Klappe und nichts dahinter!?
kulabombaafityiszre
@Eriksson: április 1., 13:23
Te nagy szakértő mesélj,mesélj drága Eriksson mesélj,mesélj,s mi áhitattal isszuk bölcs szavaid,
csak mesélj,mesélj,még,még mesélj.
Eriksson
Van itt valaki egyáltalán, akivel lehet valamiről szót váltani?
Úgy veszem észre, hogy csak a nagy sötétséget leplezendő gondolatpótló hozzászólásoktól hemzseg az egész közösségi kupleráj.
csak úgy....
@Eriksson: aki nem bólogat a hülyeségeidre,te azzal úgy sem tudsz beszélgetni! nejeddel próbálkoztál már a héten?
libellle
Ez egy született názi. salvini, orbán és a kis 130 cm.-es lengyel na le pent se felejtsük el és az afd-t sem. Europa teli van nazikkal. Egy lakatlan szigetre velük viz és elelem nélkül majd felfalják egymast.
Eladott Ország
Legszívesebben a bűnöző csutit a bandájával együtt a börtönben látnám.
kokopelli
@csak úgy...: ...sok ilyen bérelhető becsületsértő "politikai szemétláda" dolgozik megrendelésre
ha kibaxák őket valahonnan!A Finkelstein és a Birnbaum megkaphatja ezt a getzit is,és meg lesz a negatív-kampány "triumvirátusa" ! Nincs mit társalogni ilyen pöcegödrökről,de az eredmény mindent
elárul róluk! Megfelelő primitív kormányfők,akik t.k született "niemandok", mindíg adódnak!
advocat
Azért az államokban sem elhanyagolható az agyban nem teljesen 100 %-osok aránya. Mint e példa is mutatja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.