Az orosz katonai szakértők a dél-amerikai ország alkotmányával, törvényeivel és a haditechnikai együttműködésről szóló kétoldalú kormányközi megállapodással összhangban tartózkodnak Venezuelában – közölte Marija Zaharova orosz külügyi szóvivő kedden Moszkvában.

Az oroszok már Venezuelában vannak

Zaharova az Amerikai Államok Szervezete (OAS) főtitkárságának közleményére reagált, amely elítélte hogy két, katonákat és rakományt szállító orosz repülőgép érkezett Venezuelába. A szóvivő emlékeztetett arra, hogy Oroszország és Venezuela 2001 májusában kötött megállapodást a haditechnikai együttműködésről, amelyet mindkét országban ratifikáltak akkor. A közleményben az orosz diplomata azt hangsúlyozta, hogy nincs szükség a venezuelai nemzetgyűlés pótlólagos jóváhagyására a haditechnikai együttműködésnek a szerződés keretei között való továbbfejlesztéséhez.

Zaharova politikailag motiváltnak nevezte az OAS-főtitkáráság közleményét, amely katonai beavatkozásnak és a venezuelai szuverenitás megsértésének minősítette az orosz katonai repülőgépek Venezuelába vezénylését.

Forrás: MTI

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

arcmás
Az orosz egy rohadék szemét... nem is nép, hanem gyülevész banda. Romlottság. Rohadékság. Egy betegség. Egy kórság.
Persze, hogy Orbán ránk uszítja őket. Újra. És Európára, És a Néppárt erről inkább hallgat. Ez azért minimum elgondolkodtató...

És a sárga hajú kókler, erre mit lép?
Az oroszok betették a lábukat amerikai földre, te Kim Dzsongunt csókolgató hülyegyerek !!!
Erre lépni kéne valamit, vagy nem?
namihami
"" Az oroszok...egyezmény keretében tartózkodhatnak.""
Hogy máshogy? Hiszen mindig csinálnak maguknak "" egyezményt"". Akárhogy, de lesz nekik. Ha másként nem, akkor bankon keresztül.
Melyik országban van is ilyen???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.