Vá­lasz­tási ígé­re­té­vel szem­ben nem las­sítja, hanem gyor­sítja az or­szágba ér­kező mig­rá­ciót a be­ván­dor­lás­párti bal­ol­dali kor­mány Svéd­or­szág­ban. Nem­csak a csa­lád­egye­sí­té­se­ket könnyí­tené meg a szoc­dem ka­bi­net, hanem az Isz­lám Állam ter­ro­ris­tá­i­nak a ro­ko­nait is szí­ve­sen látná. Egy új jogszabály értelmében azok is élhetnek majd a családegyesítés jogával, akik nem kaptak menekültstátuszt az országban. Morgan Johansson migrációügyi miniszter szerint ez a jogszabály erősítheti a bevándorlók integrációját a skandináv országban, de azt már nem magyarázta el, hogy miért. "Úgy gondolom, ez egy nagyon jó humanitárius üzenet, mivel a Svédországban lévő, de még menedékjogot nem kapott férfiakkal olyan nők és gyerekek jönnek majd, akik még különféle táborokban vannak" – mondta a miniszter, és szavaiból is egyértelműen kiderült, hogy az elmúlt években nagyrészt férfiak érkeztek az országba, akik sok esetben szándékosan hagyták hátra a családjuk többi...

Forrás: ripost.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

56 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Nem marad Orbán szócsövének más választása, mint a Nyugatot becsmérelni, mert Európa minden tekintetben, minden összehasonlításban sereghajtójának lakóit így próbálja meggyőzni, megnyugtatni, elbódítani, elhitetni velük, hogy milyen jó nekik, hogy milyen boldogok és elégedettek lehetnek Orbán Tündérországában. Miért aggódtok ti Svédországért? Biztosak lehettek benne, hogy minden olyan a bevándorlással összefüggő problémát meg fognak tudni oldani, amihez hozzászólni sem tudtok a gyökér fejetekkel, mert nemhogy a gyakorlat, de az elképzelés is hiányzik. Egy ilyen balkáni segglyuk ország, ahol bevándorlással, kisebbségekkel kapcsolatos gyakorlati tapasztalat annyi van, mint amennyi emberség és együttérzés a hozzátok hasonló férgekben ne adjon már tanácsot svédeknek, németeknek, franciáknak, meg fogják tudni oldani a problémáikat, még akkor is ha a csúti seggdugasz minden "tehetségét" latba vetve keresztbe is fekszik minden indítvány, kezdeményezés előtt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
Hülye. Előbb tűnik el a Föld színéről ez az ország, mint Svédország. Bébipapi szopós birkáknak.
Nessy
A nyugat is már több mint félévszázada hanyatlik, haldoklik a kormányaink szerint. O.V. és társai viszont lelkesen teszik zsebre egy haldokló pénzét!
Már megint összetévesztik az országot a legközelebbi demens otthonnal.
csak úgy....
@Nessy: Ez a hanyatló,rothadó nyugatos szöveg mindíg bejött a menekülésre képtelen,megalkuvó idiótáknál és hülyéknél !
Egyetlen egy sem hagyta el az országot,max. véletlen ,ez lassan már kívülröl is látszik ...
Nessy
@csak úgy...: O.V. és társai még takarítónak is alkalmatlanok lennének, mert unortodox módon, lentről felfelé mosnák a lépcsőket!
csak úgy....
azért ez a Béla Sándor Lakatos von focebook egy vidám figura lehet ! :) telis tele pozitív dógokkal !
sosem volt halálfélelmem de attól rettegek,hogy vénségemre én is ilyen hülye leszek...
kokopelli
@csak úgy...: Solingen már megvette a "svéd-acél" gyártási jogát! (;-))
Az "Angyalföldi Csavargyár" meg a "svédcsavart! (;-))...ha ez így megy tovább...(:-()

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.