Az Európába irányuló migráció miatt sorsdöntő lesz az unió és a kontinens életében a májusi európai parlamenti választás – jelentette ki a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár vasárnap este a svéd közszolgálati tévé Napirend című műsorában. Kovács Zoltán egy olyan interjúban beszélt, amelyben őt és Stanislas Guerinit, a Köztársaság lendületben nevű francia kormánypárt párttitkárát kérdezte a műsorvezető, az ő válaszaikat állították egymással szembe. Ezt megelőzően a műsorban levetítettek egy interjút Frans Timmermansszal, az Európai Bizottság alelnökével, az európai szocialisták EP-választási csúcsjelöltjével. Kovács Zoltán kijelentette, hogy az európai civilizáció alapja a kereszténység, ha nem is vallásilag, de kulturálisan, és „ha ezt valaki meg akarja változtatni, akkor Európa valami mássá alakul, mint ami az elmúlt néhány évtizedben volt”. Megjegyezte: a jelenlegi migrációs nyomás Európán a következő évtizedekben várhatóan fennmarad. Azokkal...

Forrás: gondola.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@durbincs: remélem, a maga szülei még1000 évig élnek legalább...?
Commenter
@durbincs: Ja. Talán úgy kevésbé fáj? Én senkinek nem kívánom hogy eklatáns és ekvivalens példa legyen. Se éltében, se holtában.Elrettentő példa ellenben lehet még a maga gazdája?
Commenter
@durbincs: ha maga kérdi? Átment az egyenesen? Csak úgy mint a filmen?
kereső
Aki meg Kinában, a Tienanmen téren ( Mennyei béke tere), a kommunisták emlékművét koszorúzza, az ne példálózzon Marx-al.
Commenter
@durbincs: A maga szombati szülinapi tortájában csattanó maszlag is volt az tuti! Nem is kevés. Orbán Kínában milyen szobrot is koszorúzott? Úgy van. A kommunista hős szobrát, de itt nálunk betiltotta azt, amit Kínában éltet. Ő miért is oktathat akkor idegengyűlöletből bárkit is?
Commenter
@durbincs: ez már csak ilyen ez a fránya maszlag. Ezért Nightshade a neve, ha szpíkel inglisül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.