A CEU budapesti működésének megmentésében a világ egyik legismertebb egyeteme, a Stanford is szerepet kaphat – nyilatkozta a Népszavának Manfred Weber, a Néppárt frakcióvezetője.

Az EPP-csúcsjelölt megint keményen beszólt Orbán Viktornak

Az EPP-csúcsjelöltje egyebek mellett elmondta: a néppárt világos és határozott döntést hozott, amikor felfüggesztette a magyar párt tagságát. A döntés üzenete: nem Orbán Viktor fogja meghatározni a pártcsalád politikai irányvonalát és jövőjét, hanem az EPP hangadó személyiségei, akik közé – Angela Merkel mellett – önmagát is sorolja. 

A Fidesz kizárásának a lehetősége az asztalon van, efelől senkinek ne legyen kétsége

– fejtegette Weber.

A frakcióvezető hosszan beszélt a CEU budapesti működésének "megmentésére" kidolgozott tervéről, amely magas színvonalú együttműködést irányoz elő a Közép-európai Egyetem, a Müncheni Műszaki Egyetem és az amerikai Stanford Egyetem között.

(MTI)

Cikk- és címlapkép: MTI/EPA/Stephanie Lecocq

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@Shikari: O.V. "hűséges" az Unióhoz az utolsó ellopható eurocentig!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
dr. prédikátor
@Shikari: Buzi cerkóf!!! neked kellene már kilépni a tizedik emeletről!!!
Sziszifusz
@Shikari: 08:35
Azért nem lép ki vezéretek, mert nincs olyan szélsőségességtől mentes pártcsalád, ahova jelenlegi állapotában befogadnák a Fideszt.
Egy biztos, nagy baj van a Fidesz háza táján . A baj fő oka, hogy "nem szeretik".
Kovács Zoltán is elmondta, hogy nem sze-re-tik őket. Elnézve nevezettet ezen nem is lehet csodálkozni.
Nessy
@Shikari: O.V. "hűséges" az Unióhoz az utolsó ellopható eurocentig!
tulipan
@Nessy: AZ ám, "hűségesen" pocskondiázza, miközben nyeli a pénzüket!!!
magyarbakancs
@Shikari: Pénze jó a Fidesz gyík szar embereknek?
Az EU pénzből gazdagodott meg a nagy tudású Mészáros úr is.
Mindegy mekkora baromságot mond Orbán ,és bandája te feltétel nélkül be hasalsz és mindent elhiszed amit mond.
tulipan
@Shikari: Te meg, majd fizeted zsebből, vagy esetleg, a volt KGB-s Putyin zsebéből, a majd hiányzó Euró-tízezreket?? :)))))
kereső
@Shikari: 08:35 Miért nem léptek ki b+? Ja, hogy nem vagy/"vagytok"/ döntési helyzetben?Az akkor más, csak szád jár.De minek.
kereső
Kiváncsi vagyok a fidess papgájkórusára, hogy a Stanfordot is merik-e ugyanúgy lepocskondiázni, mint tették azt a Bard's-sal.
silber13
@kereső: Hogyne mernék!Többsége azt sem tudja, hol van, miféle szervezet??:-)))
justhpeter
@kereső: Nem tudok olyan fideSS-kdnp-s emberkéről, akinek az értelmi színvonalán bármely egyetem bevonása emelhetne. A fideSS-kdnpAz értelem gödrének mára csak az alját jelenti, az iszapos semmit, a semmire sem használható, leülepedett hordalékot, és akkor még finom voltam.
kereső
@kereső: pedig a Bard's is a világ 50 legjobbja között van. (QS)!
Donáld Tramp
21 mandátum ha jól tudom, de úgy látszik neki nem fog hiányozni mert kilóra megvették. Majd meglátjuk !
Commenter
Manfred Weber ist endlich aufgewacht.Sajnálom, hogy csak most, és ennyi ideig hitt abban amit Czeglédi Zoltán már rég leírt hogy a Fidesz nem megváltoztatható. Sem érvekkel, sem fenyegetéssel nem lehet hatást gyakorolni rá. Miért is? Bizonyíték erre többek között az EU és vezető tisztségviselői ellen rendületlenül folytatott lejárató kampány. Mert egy ember és az ő akarata uralja a pártot itt nincsenek viták, partnerek, itt az van amit orbán akar.
lampa laz
@Shikari: ...mármint a fideszes bűnözökre értetted ugye?
kokopelli
@Commenter: ...mert a Weber megszokta azt,hogy normális emberekkel tárgyal! Ő a "bajor"-
okhoz szokott,akik maguk is elég keményfejű "népek" (mia san mia),de nem szemetek mint a
mostani beteg prosztó "nemellenfele"!
Commenter
Vagyunk, akik vagyunk: ezt a focinyelvet a csúti aligha bajor értelemben érti. A Néppárt nélkül csak egy szélsőjobbos lesz.
Eladott Ország
De neki Európa nem fontos, csak annyira, hogy a pénzt adják, a többi nem érdekli, hiszen a saját kis szemétdombján akar kakaskodni, mert itt bármit megtehet, örökre szabad kezet kapott hozzá. Kétharmadnak látszó, egyharmaddal a háromharmadért a bűnöző cigányé a többség. Sose bukunk meg, míg ők számolják. uploads.disquscdn.com/images/616f11913dbec0d498438eb100f094e92a337fab060befac82caeda8f9c1ab15.jpg
Mindegyik elmehet a picsába a szájkaratéjukkal együtt.
Sziszifusz
@Shikari: 12:28
Ez nem "szopatás", ez a Fidesz lassú-lassú agóniája.
Semmi sem tart örökké, így O. Viktor hatalma sem.
" Ég a Fidesz mint a rongy, bűzlik mint a trágya domb."
kereső
@Shikari: 12:28, na majd meglátjuk azt a copást!, amint meg lesz a CEU-Stanford-Bard's-+Bajor egyetemi megállapodás,
orbánt akkor fogja megütni a "lapos guta"!! ,mert ez már nem is Lovasberény kategória, hanem Hegyeshalom.
Commenter
@kereső: csak ütné már, mert ha még sokáig hatalmon marad végünk, még több évtizedre.
papa.49
Érik a kizárás, és a köcsög vándorcigány kereshet magának meg a lopósokból álló ,,pártjának,, új fejőstehenet !!!
A tévedések elkerülése végett a muszka legfeljebb egy cellát fog neki biztosítani Kamcsatkán !!!
kereső
@papa.49: eldobja,mint a használt kapcát szokás.
papa.49
@kereső: Azt azért nem hiszem mert a muszka is szereti a suskát, és vissza is akarja kapni a pénzét, tehát lesz valamiféle ,,szoros felügyelet,, a csutitetű nyakán az biztos !!!
Borsodi
Kizárni őket,kivizsgálni minden mocskos ügyét elszámoltatni és mindet hűvösre tenni,mert hazaárulók.egytől egyig.
tulipan
@Shikari: Te bunkó, bűzlő horogkeresztes ábrándozzál csak, a narancsos seggnyalás közben!!! :))))
lampa laz
@Shikari: "Liberálfasisztáékat!"... ez a legújabb orvosi diagnózis a főnöködről? Tudtam én, h menthetetlen. Az a qurva kleptománia viszi a sírba.
Eladott Ország
Pszichológusunk meglátása szerint gyermekük nem egyszerűen krónikus hazudozó, de olyan, mint egy, a társai amnéziájára építő szélhámos: a véleményét gyakran, látszólag minden értelmes ok nélkül változtatja. Ma ezt mondja, holnap az ellenkezőjét, attól függően, hogy pillanatnyi érdekei alapján mit tart jónak. Kötelességünk megemlíteni, hogy Viktor Mihály személyiségében beállt zavarok, a tevékenységében gyakorta fellelhető uszítás, valamint az ezzel rokon gyűlöletkeltés már iskolai közösségünk normális működését veszélyeztetik. Ezért kérjük Önöket, hogy kemény kézzel, az általunk normál üzemmenetben nem díjazott, ám az ő esetében feltehetőleg egyedül célravezető, fizikai ráhatásban megtestesülő, szigorral lépjenek fel vele szemben.
kanadaihirlap.com/2019/04/05/megtalaltuk-orban-viktor-kozepiskolas-ellenorzojet/
lampa laz
@Shikari: ebben egyetértünk, nyissuk a sort, orbán, semjén, lázár, kósa, rogán, pintyus, stb + a strómanokat és családtagokat is ideértve.
Lepényleső
Teheti,nem zaklatják a bán törvényei,s annak kiszolgáló pribékjei?
silber13
@durbincs: !:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))9
tulipan
@durbincs: Te, repedt agyú,szerencsétlen kretén, narancsos seggyaldosó, vérmeleg, gyerekek réme, pedofil szaros pofájú. náci félfaroknyi Sügér! Vedeljétek csak a narancsos brancsotokkal a bányalóvizeletpáleszt! Mást úgyse tudtok, undorm0ány takony, csatornába való, büdös Kulák!! AHA, azt azé' döngettitek hát, még mindig unokatesokat, mi ? Ti bányás, vérrontó mintapéldányok ?, _3008
tulipan
@durbincs: Ugye, repedtagyú kretén, TE ASZTÁN, : KEGYELETSÉRTŐ ? HALOTTGYALÁZÓ ?
AZ EMBERI GYÁSZT NEM TISZTELŐ ? LÉLEKMENTRD...
Te vagy itt a temetett anyák ,apák,,testvérek.rokonok ,ellensége ? s Bedózerólnád MÉG a temetőket is ?a maradék csontokat kukába ? kiből mi maradt ? Hát, hogy Te mekkora egy mekkora egy állat ?vagy ?? te, vastagon szaros pofájú Sügér Hát hol is lehedt ez a rettenet, primitív sivár világ, amiben téged valahogy felneveltek ? _3009
tulipan
@durbincs: Te, repedt agyú,szerencsétlen kretén, narancsos seggyaldosó, vérmeleg, gyerekek réme, pedofil szaros pofájú. náci félfaroknyi Sügér! Vedeljétek csak a narancsos brancsotokkal a bányalóvizeletpáleszt! Mást úgyse tudtok, undorm0ány takony, csatornába való, büdös Kulák!!_3009
tulipan
@durbincs: Ugye, repedtagyú kretén, TE ASZTÁN, : KEGYELETSÉRTŐ ? HALOTTGYALÁZÓ ?
AZ EMBERI GYÁSZT NEM TISZTELŐ ? LÉLEKMENTRD...
Te vagy itt a temetett anyák ,apák,,testvérek.rokonok ,ellensége ? s Bedózerólnád MÉG a temetőket is ?a maradék csontokat kukába ? kiből mi maradt ? Hát, hogy Te mekkora egy mekkora egy állat ?vagy ?? te, vastagon szaros pofájú Sügér Hát hol is lehetett ez a rettenet, primitív, üres, sivár világ, amiben téged valahogy felneveltek ? _3010
Csizmás Kond
Nyavalyások...ha meg akarják menteni mentsék meg ne mással mentessék...
...és felfüggesztés...ugyanaz a szarifasziság...nem akarják kizárni mert nem biztosak a választás ok kimenetelében ezért sunyitva kivárnak...buzibanda.
tulipan
@durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: Te, repedt agyú,szerencsétlen kretén, narancsos seggyaldosó, vérmeleg, gyerekek réme, pedofil szaros pofájú. náci félfaroknyi Sügér! Vedeljétek csak a narancsos brancsotokkal a bányalóvizeletpáleszt! Mást úgyse tudtok, undormány takony, csatornába való, büdös Kulák!,Milyen jót tenne a reepdt agyatoknak, ha kiállnátok együtt a napra, ami most nincs!!_30011
tulipan
@durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: Te, repedt agyú,szerencsétlen kretén, narancsos seggnyaldosó, vérmeleg, gyerekek réme, pedofil szaros pofájú. náci félfaroknyi Sügér! Vedeljétek csak a narancsos brancsotokkal a bányalóvizeletpáleszt! Mást úgyse tudtok, undormány takony, csatornába való, büdös Kulák!,Milyen jót tenne a SZÉTrepEdt agyatoknak, ha kiállnátok együtt a napra, ami most nincs!! BEZONY!!! _3014
tulipan
@durbincs: Akárcsak TE vagy kretén, narancsos seggnyalodósó, állandóan szaros pofáju, meleg gyökér!!!
tulipan
@durbincs: Te kretén narancsod seggnyaló, szaros pofájó, bűzös agyrepedt vagy ,ami nem baj - csak állapot L 1 baJ az, AZ,végleg, ÁLLANDÓSULT!!! IGY HÁT NEM CSODA, hogy a szüleid kitagadtak , még mérvadó lenne ?tE NYÁLAS, láncosnyomi ? csak mondogassa egyre hogy fapapucs , italozó, muszlimszakállas, rúzsös ádámcsutkás ? Azt' mond mán',a
Shikartival jól megvagytok ugye, nyálasan-taknyosan?? Azt az a másik játszótársad a Verőce21 hová lett??
tulipan
@durbincs: Há' mi van má megint, te tökkelötütt, hasadt agyú,szaros pofázmányómá, Sügér??? Szokás serint, megint nincs semmi picsognivalód. onnan a messzi román, Ploestiből, a mélyíségbe beásott bányaíkecódból? Há' mé newm nbyalosd akkó némán azt a dagadt seggeket?Erre sem tanítottak meg a drága jó, román szüléid, hogy a pofád zabálásra használd és ne ostoba, neveletlen, pimaszkodó, narancsködös, nyivákolásra! _3016
Foxley
Nahát pont ezèrt nem kell seggfej húzz el a picsába, azt nyissál Brüsszelben vagy 20 fiókot belõle.
tulipan
@durbincs: Mi a hézag, te kretén topa. narancsok seggynalja,félfaroknyi Sügér, ott, abban a denevérszarosk, éjsötét ploesti bányakecódban? te ugye a vizelet virtuoze ? azért is vedeled olyan mértéktelenül a saját "gyármányú" bányalóvizeetpáleszt, a narancsos havevrjaiddal együtt??? Ti hárman agyrepedt szegény hülyék vagytok? iGAZÁN,? de mért nem állntok ki a napra?: atyád forog a sírjában? kárba veszett pénz voltál neki? de lekésted, pont mint az ész-osztást? akkor ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.