A jelek arra mutatnak, hogy Észak-Macedónia felé indulhat el a Görögországban lévő migránskaraván – mondta Janik Szabolcs, a Migrációkutató Intézet igazgatóhelyettese szombat reggel az M1 aktuális csatornán.

Észak-Macedónia felé indulhat a migránskaraván

Fotó: Nicolas Economou/NurPhoto – Getty Images

Az igazgatóhelyettes szerint elsősorban szírekből és afgánokból áll a tömeg, amelyhez észak-afrikai és egyéb régiókból származók is megpróbálnak rácsatlakozni.

Hozzátette, hogy a legizgalmasabb kérdés a szervezők kiléte, de erről egyelőre nagyon keveset tudni.

Ha a körülbelül 1500 fős tömeg eljutna Észak-Macedóniába, akkor még többen próbálnának meg útra kelni – mondta a szakértő.

MTI

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Oszt. az mti. kívül ki erősítette meg ezt SENKI !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Donáld Tramp
Kedves Propisok ! Ha esetleg a határainkig elérnek lehet menni befogadni, vagy Merkel mamához szállítani... :D
cikicakk55
@Donáld Tramp: Nem fognak ide érni,mert Orbán Viktor védi a Magyar embereket.Megmondta,hogy Magyarország a legbiztonságosabb állam és ameddig Ő lesz a miniszterelnök addig ide migráns be nem teszi a lábát. Kivéve persze a 25.000 kötvényes bűnözőt és az éj leple alatt a 2500 behurcolt migránst .Ezt még 2015-ben csinálta,mikor itthon azt harsogta,hogy ide aztán egy sem,meg tiltakozott a kvóta ellen,miközben szinte elsőnek írta alá,amit természetesen azóta is tagad. A kerítés több milliárdba került,majd az megfogja a sok ide költözni akarót.Gondolom alig várják már,hogy közmunkások lehessenek itt nálunk.
libellle
@Donáld Tramp: Tja még az osztrák határnál visszaforditják amennyiben odáig eljutnak. Ugyanis Merkel mama azt mondta, hogy öt is átlehet egyszer verni de csak egyszer . 3500-ról volt a megegyezés és 450 000 lett bellöle mert orbán egy hazug mocsok aki még soha nem tartotta be a szavát. Na garatulácio egy ilyen tetühöz. ezenkivül amennyiben a tetü beengedi akkor már most készüljön fe arra, hogy meg is kell öket tartania, ugyanis egy ország nem fog neki segiteni bármennyire is könyörög.
terlasz
A fotón egy békés tábort látunk. Hol van az állítást alátámasztó aktuális felvétel? Állítólag a helyszínen van a "köztévé" Mucija.
Lepényleső
Aggodalomra semmi ok,minket véd a kerítés amire évek óta mennek a számolatlan milliárdok?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.