A hol­land tit­kos­szol­gá­lat (AIVD) friss je­len­tése sze­rint az or­szág­ban erő­sö­dik a ra­di­ká­lis hit­szó­no­kok be­fo­lyása a musz­lim fi­a­ta­lok ok­ta­tá­sá­ban - je­len­tette a hol­land sajtó. CÍMKÉK: HAITHAM AL-HADDAD, ABDULLAH ÖZÜTÜRK, FEMKE HALSEMA, AMSZTERDAM, DZSIHAD, MUSZLIM HITSZÓNOKOK, ELKÜLÖNÍTÉS 11 ÓRÁJASZERZŐ: MTI A muszlim hitszónokok némelyike, különösen a magánintézményekben, kettős mércével mér az erőszak alkalmazásával kapcsolatban, így a dzsihadizmust táplálja - figyelmeztettek az értékelést készítő szakértők. Noha a délutáni arab nyelvórák és iszlám foglalkozások ártatlannak tűnnek, egyes esetekben ezek jelentősen elősegíthetik a muzulmán gyerekek és fiatalok elidegenítését a társadalomtól. Az AIVD márciusban arról számolt be, hogy Amszterdam egyetlen iszlám középiskolájának vezetője és testvére pénzt küldött a Kaukázusi Emirátus nevű csecsen terrorszervezetnek, illetve szoros kapcsolatban állnak számos szélsőséges imámmal is, például...

Forrás: ripost.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
Tudtok olyan programozót aki a Durbincs nevű vírust ki tudná irtani?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Commenter
@durbincs: Waar heb je het over? Onzin dat je hier steeds maar uitspuwt...Na ja.
Commenter
@durbincs: Ütős cuccot tolhatott tegnap a Bálnában...maga is 3019-ig tervez? Mondjuk sporthidzsábot, meg appokat?
arcmás
Agyhalottképző álkeresztény félkatonai náci iskolák Magyarországon - by Szilárd Németh

varosikurir.hu/nemeth-szilard-melegen-ajanlja-honvedelmi-tabor-12-eves-kortol-nem-lehet-eleg-koran-kezdeni/

"Vetélkedők": Aki eladja az anyját 5 forintért, az nyert.
desiro
Ja a ripfos meg a fejetlen sügér.
Szót sem érdemel.
Commenter
@durbincs: Daar gaan we weer.Vis of vos? Vlees noch vis? Voor de zoveelste keer...en weer. Punt uit, daarmee is de van mijn part afgesloten.
Commenter
@durbincs: ik heb het al gezegd: van mijn part is de discussie afgesloten, snap je vis? ga haal jezelf en kop wat kaas en tulpen.
tulipan
@Commenter: Gossie! Wa t een verassing, zeg! Spreek jij Nederlands? Dat wist ik niet! Wat mekelijk,dan hoeven we niet meer met anderen meepraten!!!
Maar ik denk niet, dat die stommerd Durbincs, daajr iets van snapt,,,,,!
tulipan
@durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: Te, repedt agyú,szerencsétlen kretén, narancsos seggyaldosó, vérmeleg, gyerekek réme, pedofil szaros pofájú. náci félfaroknyi Sügér! Vedeljétek csak a narancsos brancsotokkal a bányalóvizeletpáleszt! Mást úgyse tudtok, undormány takony, csatornába való, büdös Kulák!,Milyen jót tenne a reepdt agyatoknak, ha kiállnátok együtt a napra, ami most nincs!!_30012
solidedge
Ez valóban ijesztő. Ami még ijesztőbb hogy van egy felcsúti cezaromániás kis pöcs aki a nyugati civilizáció támadásához toboroz híveket.
1magyar
Ezek a hollandok is szánalmas öngyilkosjelöltek.
tulipan
Hashahaha,Csak rémüldözzön, aki ezt szereti!!! Az amerikai (fehér) lövolözőkktől, nem reszkettek??? :))))
tulipan
@durbincs: @durbincs: na miután miután mindenkit kiosztottál te következel!
Elmégy te a sunyi vérvörös picsába, te szemét rohadék agyatlan helyesírni és magyarul nem tudó csótány. Te még agyrepedt se lehetsz mert nincs agyad te kretén barom. Találtál egy újabb szót és nyomod? Szánalmas utálatra méltó vagy nem tudom anyád hogy nevelt szar embernek! Sikeresen!
A Ripost meg te is menjetek a francba! hát ezt jól beválaltad ám, sötét agyrepedt, a moslékajakú Denevér-Kulay ?csak rúzsal,és kiugró ádámcsutival pedofilkám ? _3015
Commenter
@tulipan: laat maar zitten. Ik bedoel, die gozer van een vis, of wat ie dan ook is...ik ben hem zat.
Commenter
@durbincs: Narancslevet megitta? Mert még mindig itt dübörög a migrásnkaravánjával. Vegye fel a fapapucsot, aztán menjen a Bálnába, maradt ott még magának meló buli után.
tudode
Ezeknek olyan mindegy, hogy .. G I M N A Z I S T Á T , vagy Sargentini asszonyt .. a l á z z á ki.. mosdatlan etetőjükkel, elképesztő ... k i t al á c i ó k k a l!!!
.
Tartott valaki .. g y e r t y á t , hogy a holland állam milyen módon gondoskodik, hasonlóan pl. Svédországhoz a hozzájuk érkező, nem MIGRÁNCSOKRÓL, menekültekről!
.
Na nem úgy, mint a VÁGÁSRA ÉRETT felcsúti rém, aki ÉHEZTETI a menekülteket, és klf. módon zaklatja az ERRE TÉVEDŐ menekülteket, még a gyermekeket is LÁGERBEN tartva.
.
hvg.hu/itthon/20180816_Nem_minden_menedekkeronek_adnak_enni_a_tranzitzonaban
.
Szégyenteles felcsúti jugend!
Commenter
@Horizont: több esze van, mint gondolnád. Több neve is.
solidedge
Tudtok olyan programozót aki a Durbincs nevű vírust ki tudná irtani?
lampa laz
@tulipan: @Horizont: @Commenter: most gondoljatok bele, 20ezer ilyen agyatlan durbincs féle aktivistát ereszt az országra a fidesz. A narancsagyú nyuggerek már az utcán garázdalkodnak.
Commenter
@lampa laz: én nem gondolom hogy durbincs nyugger lenne, bár nem nyugszik másoktól. A hozzászólásai alapján fiatalabbnak gondolom, és a butasága is csak tettetés.Nem csak a nyugdíjas szimpatizánsai mennek a fidesznek az utcára hanem minden bizonnyal a fidelitas és a kdnp ifjúsági szervezete is. Nagyon egyszerű a szlogenjük is, még volt képük Brüsszelt beletenni. Látjuk mennyire képesek Brüsszelben a magyar érdekeket képviselni. Annyira jól,hogy felfüggesztették őket a Néppártban.
Commenter
@durbincs: látom, sikerült a bálna beszéd hatására a legjobb formáját hozni! Xenofób és homofób.
tulipan
@durbincs: Ugyanazért, amiért a nyalni való szentséges segged szipolyozza aUnsz uniós pénzekett! A z nem baj, te krrtén?
tulipan
@durbincs: Te kretén maga komám agyrepedt vagy ,ami nem baj - csak állapot ! IGY HÁT NEM CSODA, hogy a szüleid kitagadtak , még mérvadó lenne ? láncosnyomi ? csak mondogassa egyre hogy fapapucs , italozó rúzsös ádámcsutkás ?
tulipan
@durbincs: ,@durbincs: Te kretén narancsod seggnyaló, szaros pofájó, bűzös agyrepedt vagy ,ami nem baj - csak állapot L 1 baJ az, AZ,végleg, ÁLLANDÓSULT!!! IGY HÁT NEM CSODA, hogy a szüleid kitagadtak , még mérvadó lenne ?tE NYÁLAS, láncosnyomi ? csak mondogassa egyre hogy fapapucs , italozó, muszlimszakállas, rúzsös ádámcsutkás ? Azt' mond mán',a Shikarival jól megvagytok?, taknyos-nyálasan? Azt a másik játszótársad, a Verőce21 hol marad??
tulipan
@durbincs: durbincs: ,@durbincs: Te kretén narancsod seggnyaló, szaros pofájó, bűzös agyrepedt vagy ,ami nem baj - csak állapot L 1 baJ az, AZ,végleg, ÁLLANDÓSULT!!! IGY HÁT NEM CSODA, hogy a szüleid kitagadtak , még mérvadó lenne ? TE vaygy az a NYÁLAS, láncosnyomi ? csak mondogassa egyre hogy fapapucs , italozó, muszlimszakállas, rúzsös ádámcsutkás ? Azt' mond mán',a Shikarival jól megvagytok?, taknyos-nyálasan? Azt a másik játszótársad, a Verőce21 hol marad??
Commenter
@durbincs: maga kapaszkodik itt, a szennymédia hátán, a beküldései révén!
tulipan
Ejnye durbincs: @durbincs: Te kretén narancsod seggnyaló, szaros pofájú, bűzös agyrepedt vagy ,ami nem baj - csak állapot L A baJ AZ,végleg, ÁLLANDÓSULT!!! IGY HÁT NEM CSODA, hogy a szüleid kitagadtak , még mérvadó lenne ? TE vaygy az a NYÁLAS, láncosnyomi ? csak mondogassa egyre hogy fapapucs , italozó, muszlimszakállas, rúzsös ádámcsutkás ? Azt' mond mán',a Shikarival jól megvagytok?, taknyos-nyálasan? Azt a másik játszótársad, a Verőce21 hol marad?
tulipan
@Commenter: Én azért néha sajnálom, azokat a Ripostos hírlapírókat, hogy csak ilyen marhaságról írhatnak!!! Élniük kell...
Commenter
@tulipan: Ők választották ezt a médiát és a kormánymédia bulvárlapjai még jobban is mennek mint a napilapok. Van igazság abban amit írsz. Élniük kell, kíváncsi lennék mennyien ismerik is az igazi Hollandiát.Egyébként elég sok magyar migráns(nem csak a Ripost és durbincs által ördögnek lefestett törökök és arabok!) is van ott, nem tervezik a hazajövetelt, köszönik jól érzik ott magukat, nagyon sok barátom, ismerősöm most már ott telepedett le végleg.
lampa laz
@Commenter: durbincsot a 20ezer fiatalhoz sorolnám én is, viszont a garázdalkodó nyugdíjas aktivistákról már jönnek hírek. Pécsen már bemutatták szorgos munkájukat.
tulipan
@Commenter: Ismerik Hollandiát? Ugyan! Annyit, hogy fapapucs és szélmalom! Én szeretem az országot, amit lehet elolvasok, naspilapokat is! Többszer is voltam ott!
Commenter
@lampa laz: A szórólapot áthúzó "bácsi". Engem a "savas bácsira" emlékeztet...
Commenter
@durbincs: a maradék tudata teljesen beszűkült..? Mantrázza itt a semmit, mint egy imamalom?
lampa laz
@durbincs: ??? @durbincs:.??? @durbincs:???@durbincs:??? @durbincs: ???@durbincs: ???@durbincs:??? @durbincs: ???
tulipan
@durbincs: Te narancoos seggnyaldosó,szaros pofájó Sügér? nem ártana már magyarúl is tanulnod? Hisz a ploesti bányadenevéreid csak kulázni tudnak jó büdöset ? ha te nem volnál álmhyar és valódi román : és itt laktál volna már 40 éve ? láthattad volna a még nyomorultabb elődeidet ? de te itt csak tapogattál , mint a görény a tyúkólba ? már jó-komáid között ?
tulipan
@durbincs: A ti gigátok aszt hogy viseli a saját készítésű bányalóvizeletpáleszeteket? Nem mar, a z a sok lóhúgy, hisz ezt vedelitek vödörszámra!
tulipan
cs: Há' mi van má megint, Képtelen vagy megérteni,, még s saáját firkálmányaidat is? Te, tökkelötütt, hasadt agyú,szaros pofázmányómányú, Sügér??? Szokás serint, megint nincs semmi picsognivalód. onnan a messzi román, Ploestiből, a mélyíségbe beásott bányaíkecódból? Há' mé newm nyaldosod némán azt a dagadt seggeket?Erre sem tanítottak meg a drága jó, román szüléid, hogy a pofád zabálásra használd és ne ostoba, neveletlen, pimaszkodó, narancsködös, nyivákolásra! _3019
Commenter
@durbincs:menjen aláírásokat gyűjteni. Egy papírlapot még fel tud emelni? De közben nehogy áthúzza ám, mint a pécsi bácsi.Legyen kedves és barátságos mint mindig. Használja a járókelőkre is bátran a ploestis kifejezéseit, csak úgy ahogy a fórumtársaira szokta csak úgy mint: alkoholista, liberálfasiszta, repedt agyú, denevérürülékzabáló, hülye, setét, bezzeg tahó, rúzsos férfi, nő, semleges,nemleges akármi, bányatudor,krogya,neandervölgyisertéstelepi,minivirslis,átműtött, minusz IQ-s, liba, narkós,kicsi állat, zoofil, pedofil, temetődozeroló, halottgyalázó, bukott, kannibál, ballonos, buflákfejű, makrony, rüzsös,migráncs muzulmán, kommandós (bocs, ha kihagytam valamit) meglátja úgy megijednek magától hogy többszörösen is aláírják a papírt, annyit se mondanak hogy fapapucs.
verőce21
Meg is van a kampány egyik fideszes kulcsszava: "migránskaraván”.
Migránsveszély? Ugyan már! Bakfitty…
tulipan
@durbincs: Há' mi van má megint, Képtelen vagy megérteni,, még s saáját firkálmányaidat is? Te, tökkelötütt, hasadt agyú,szaros pofázmányómányú, Sügér??? Szokás szerint, megint nincs semmi picsognivalód. onnan a messzi román, Ploestiből, a mélyíségbe beásott bányaíkecódból? Há' mé nem nyaldosod némán azt a dagadt seggeket?Erre sem tanítottak meg a drága jó, román szüléid, hogy a pofád zabálásra használd és ne ostoba, neveletlen, pimaszkodó, narancsködös, nyivákolásra! _3019
thumb_up replyVálasz

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.