A liberális politikus egy firenzei kampányrendezvényen szólalt fel. Az Európai Parlament liberális frakciójának vezetője +Europa olasz liberális párt kampánynyitóján szólalt fel. És nem csak a két politikust bírálta, de Silvio Berlusconit volt kormányfőt is, aki szerinte hozzájárult ahhoz hogy az olaszoknak elege lett a kétpárti politikai elitből...

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

arcmás
Nyilván sokan látják ezt így, és Magyarországon el is hangzott már többször is (főleg csak úgy egymásközt).
De most végre az egész világ számára nyilvánvalóvá válik, hogy Orbán kicsoda, micsoda valójában - a nevén nevezve a gyereke(ke)t.
Ez a szellem már kiszabadult a palackból, és ezt már nem lehet elnyomni bullshit kormánypropagandával.
Nessy
Természetesen erről vagy nem számol be a királyi média, vagy jön a "bevándorláspárti" szöveg, bár egy szó sem esik a bevándorlásról:
Itthon kialakult a "Móricka effektus". Csak nekik "az" jut eszükbe mindenről, hanem a bevándorlás. A kivándorlás, ami valós, arról nem ejtenek szót.
Commenter
Guy Verhofstadt orbán második legnagyobb ellensége Emmanuel Macron után.Számtalanszor megszégyenítette már az EP-ben, teljes joggal. Ráadásul ismeri orbánt nagyon is jól, mert 1989 óta nyomon követte politikai pálfordulásait. És ha mindez nem lenne elég baj orbánnak, akkor hozzáteszem azt hogy Verhofstadt Magyarország történelmét és kultúráját is nagyon jól ismeri.Tudja kiről és miről beszél.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.