A nemzetközi és a haditechnikai együttműködést nevezte meg a küszöbönálló kétoldalú megbeszélés tárgyaként Vlagyimir Putyin orosz elnök, amikor hétfőn a Kremlben fogadta Recep Tayyip Erdogant.

A NATO-tag Törökország Moszkvától venne fegyvert

Putyin elmondta, hogy a kétoldalú kereskedelmi forgalom az elmúlt évben 15 százalékkal nőtt, és elérte a 25 milliárd dollárt. Hangsúlyozta az orosz-török energetikai projektek, az akkuyui nukleáris erőmű és a Török Áramlat fölgázvezeték építésének fontosságát.

A megbeszéléseken mindkét oldalról részt vesz a védelmi, valamint több gazdasági tárca vezetője.

Erdogan a Moszkvába való elindulása előtt Isztambulban a török sajtónak kijelentette, hogy kész újabb hadműveletet indítani Szíriában, valamint arra, hogy Putyinnal ezt a témát megvitassa. Szavai szerint az offenzívához minden készen áll már a török-szíriai határon.

Élesen elítélte Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnököt, aki a keddi izraeli választásokon elérendő győzelme esetére kilátásba helyezte Ciszjordánia Izraelhez csatolását. Hangsúlyozta, hogy a Jordán folyó nyugati partja a palesztinokat illeti meg, és hogy a területről csakis a nemzetközi joggal és az ENSZ Biztonsági Tanácsának határozataival összhangban szabad dönteni.

Forrás: MTI

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
Azok a régi szép idök,mikor a dédapám még táviratban kapta a behívót a frontra,most meg ha arra kerül a sor, fiamnak küldenek egy SMSt,hogy hív a haza? A sok mocsok,tetü , túltáplált és agyilag elszaladt politikus, nekik kéne rendezni egy viadalt egymás között és aki nyert az lehet pár évig törzsfönök ! Talán demokratikusabb is lenne,mert mint képviselö ha én megszavaztam és nyert a szerencsés,akkor ne csak a millió fizetésket vegye föl, harcoljon is értem!
csak úgy....
Állítólag a tölünk lenézett amazoniai benszülöttek is csak a leg okosabbat,leg erösebbet és a leg becsületesebbet választják törzsfönöknek, túl is élnek bennünket...
csak úgy....
@durbincs: atyád forog a sírjában? kárba veszett pénz voltál neki ...
tulipan
@durbincs: Mi a hézag, te kretén narancsok seggynalja,félfaroknyi Sügér, ott, abban a denevérszarosk, éjsötét ploesti bányakecódban? te ugye a vizelet virtuoze ? azért is vedeled olyan mértéktelenül a saját "gyármányú" bányalóvizeetpáleszt, a narancsos havevrjaiddal együtt??? Ti hárman agyrepedt szegény hülyék vagytok? iGAZÁN,? de mért nem állntok ki a napra?: atyád forog a sírjában? kárba veszett pénz voltál neki?
tulipan
@durbincs: :@durbincs: Hej, te sötét, kretén orbánseggnyaldosó,hasadzt agyú, normális ésszel, nem leget megérteni hogy egy ember, hogy lehet ennyire bután megszállott? Valamikor még a 90-es években én is fideszt éltettem és dolgoztam is nekik, de már 98-ban kínyílt a szemem a sok mocskosságuktól. Csak egy pár dolog Ezüst hajó, Kaja Ibrahim és a többiek. Ők már akkor sem a hazáért hajtottak hanem a saját meggazdagodás érdekelte!
Ez vár rátok és minden aljas, rohadék,különítményeeseitekre, mocsok, neveletlen, pimaszul karattyoló, SEGGNYALÓ ROMÁN! :Már az anyádat sem nevelték???))))
24.hu/kulfold/2019/04/09/feloszlathat

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.