Tiltott kartellezés gyanújával vonultak be öt céghez a brüsszeli ellenőrök márciusban, Tiborcz István korábbi cége volt az egyik. Ezt az eljárást nem itthon, hanem Brüsszelben fogják végigvinni.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Csak szorongatják az Elioist. Nem fogják le nyelni, hogy ilyen korrupt legyen egy miniszterelnök veje.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
szaboria1
Csak szorongatják az Elioist. Nem fogják le nyelni, hogy ilyen korrupt legyen egy miniszterelnök veje.
dr. prédikátor
@szaboria1: Csak az a baj hogy nem jó helyen szorongatják a tahó tiborcot!!! A nyakánál fogva kellene megszorongatni de jó erősen és sokáig!!!
Commenter
Ott már nem segíthet Polt, hiába szállt ki Tiborcz már a cégből.
csipetke
Akkor kellett volna ez a vizsgálat,amikor a kis nemzeti töklámpás vejkó még a cégben volt.Évekre visszamenőleg kellene átnézni mindent,remélem,így csinálják.
Commenter
@csipetke: azért is adta el a céget, mert érezte hogy baj van. És nem csak azért mert még mindig nincs jogi diplomája. Polt Péter azt mondta, hogy az Elios ügyben részükről csak "dokumentumok kicserélése" történt és további vizsgálat itthon amúgy sem lesz az ügyben. Hát Brüsszelben meg igen.
tulipan
Sok az ellenőriznivaló, a 28 országban, most értek ide! Mindenhol vannak bűnöszők és sokakat vonzhat, hogy nem tudják gyorsan vizsgálni-elkapni őket! Ámde, sajna kiderült, hogy itt Orbanisztán, sógor-koma, országában van a legtöbb POFÁTLAN, KAPZSI, haramia tolvaj!!!
csipetke
@Commenter: 7:47 Nagyon remélem,hogy elkapják a kis nemzeti pöcs grabancát,mert szerintem az egész dologban az a legdühítőbb,hogy látod rajtuk azt az arroganciát,amivel mutatják,hogy ők sérthetetlenek,nekik mindent szabad.Talán könnyebben elviselnénk őket,ha nem lennének ennyire pökhendiek,arrogánsak,és magukat valami felsőbbrendű izééének gondoló egyedek.Pedig nem azok...
namihami
Villámválás van készülőben?
Apóspajtást meg kell védeni. Ha elcsitul (és még kell az asszonykának) , újra fel lehet ültetni a hajóhintára. Persze ebben a családban kevedebb az eladólány, mint a rá jelentkező.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.