Vezető nélkül indult el egy üres villamos szerdán Temesváron, elsodort két autót, majd 300 méter után nekiütközött egy megállóban álló villamosnak.

Vezető nélkül indult el, majd tört-zúzott egy villamos Temesváron
Fotó: villamosok.hu

A szokatlan baleset azért következet be, mert egy áramszünet miatt nemcsak az utasok, hanem a vezető is leszállt a villamosról. Mivel elmulasztotta a hidraulikus fékkel biztosítani a járművet, az magától elindult, amint helyreállt az áramszolgáltatás.

A villamos először

két személygépkocsit lökött félre a sínről egy útkereszteződésben, majd zavartalanul folytatta útját egy kanyarmentes pályaszakaszon két megállón át.

A viszonylag szerencsésen végződött balesetben csak annak a villamosnak a vezetője és egyetlen utasa szenvedett könnyebb sérülést, amelynek hátulról nekiment az elszabadult jármű.

A rendőrség gondatlanságból elkövetett testi sértés miatt indított eljárást a járművét magára hagyó, az eset miatt sokkos állapotba került villamosvezető ellen.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Ez is van olyan mint a Megint Állunk Vazze, meg a 4-es 6-os.
ila51
@Commenter: a 4-es 6-os az egy fogalom , tegnap az Oktogonnál két autó összepuszilkodott a villamos síneken , a pótló busz a Nyugatitól a Blaháig 20 perc alatt küzdött meg a távolsággal , kíváncsiságból kivártam ...kint 24 C , bent 34 -re emelkedett
Commenter
@ila51: szerintem ez a nemcsak a 4-es 6-oson van így.Nem tiszták a BKK járművei, a jegyek meg a bérletek ára meg emelkedik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.