Hasonló eszközhöz folyamodnak az Európai Szocialisták (PES) a román kormánypárttal szemben, mint amit a Néppárt használt a Fidesszel szemben: az EP-választásig kartávolságot tartanak.„Befagyasztják” a kapcsolatot az Európai Szocialisták a kormányzó román Szociáldemokrata Párttal, a PSD-vel. A végső döntést a PSD tagságáról júniusban, az EP-választás után hozná meg a balközép blokk. A PSD-t számos kritika érte az igazságügyi rendszer átalakítása miatt, mert a kritikusok szerint a törvény a joguralmat veszélyezteti. A pártcsalád ezt a problémát nevezte meg mai közleményében, de a román kormánypárt és a PES között számos súrlódás adódott az elmúlt két és fél évben. A román szociáldemokraták legutóbb azzal váltottak ki uniós szintű felháborodást, hogy megpróbálták megakadályozni Laura Codruţa Kövesi kinevezését az Európai Ügyészség élére. Bár az Európai Parlament a volt román korrupcióellenes ügyészt látná szívesen az újonnan felálló uniós hivatal élén, a román hatóságok...

Forrás: merce.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@Commenter: mukink állapota rosszabbodott? delérium von rum?
Commenter
@durbincs: hát persze. Csak az a baj hogy ezek a rohadék koprofágok nem túl buli állatok, narancsszínben játszanak és bár azt mondják a saját lábukon állnak mégis mindenkinek a lábát tapossák.
Eriksson
Nocsak. Már a románok se fogadna szót. Ezzel a nyakas keleti blokkal mindig baj van.
Commenter
@csak úgy...: nem delírium, Katatónikus...most már a kásleri eü de még a 20. parancsolat sem segíthet rajta.
Commenter
@durbincs: Aludjon jól.Legyen az álma szép. Csak kerülje ki a nagyhalakat.Hisz maga olyan kicsi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.