Több mint egy éve ölték meg Szlovákiában Ján Kuciak oknyomozó újságírót és menyasszonyát. Az egyik gyanúsított most beismerte: ő húzta meg a ravaszt.

Elfogták a szlovák oknyomozó újságíró gyilkosát

A Kuciak-gyilkosság egyik gyanúsítottja, Miroslav M. csütörtöki kihallgatásán beismerte, hogy ő lőtte le Ján Kuciak oknyomozó újságírót és menyasszonyát, Martina Kušnírovát – írja a Parameter.sk.

A Szlovák Rádió és Televízió (RTVS) egyelőre meg nem erősített információi szerint a gyanúsított beismerte, hogy lövéseket adott le az újságíróra és párjára.

A korábbi gyanú szerint Miroslav csak a sofőr szerepét töltötte be az ügyben, ő vihette Nagymácsédra a gyilkosság másik gyanúsítottját, Sz. Tamást. A gyilkosság további gyanúsítottja A. Zoltán, aki együttműködik a rendőrséggel. A gyilkosság megrendelésével Alena Zs.-t és Marian K.-t gyanúsították meg, ők előzetes letartóztatásban vannak.

Ján Kuciakot és menyasszonyát 2018. február 21-én végezték ki nagymácsédi otthonukban. Az oknyomozó újságíró a gyilkosság előtt egy olyan leleplező riporton dolgozott, amely az olasz maffia és a szlovák politikusok összefonódásait feszegette.

Forrás: Blikk

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Nálunk még szabadon sétálnak akik úgy hiszik, hogy a kétharmad mindenre gyógyírt jelent.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.