Döbbenetes felvétel indult világkörüli útra.

A Bors szúrta ki a Metro cikkét, amelyben azt írják, a hároméves kínai Niu Niu anyja olyan dühös lett, amikor gyermeke munka helyett inkább játszani akart, hogy belerúgott a kislányba.

A rugdosódó anya azzal próbálta megmagyarázni tettét, miszerint rajta is sok a nyomás, és elveszítette türelmét. Ráadásul elmondása szerint nagyon jó körülmények között él a kislány, így le lehet szállni róla.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

görbetükör
Én betiltanám a világon mindenütt a gyerekmodellkedést.
csipetke
Sose értettem,hogy az ilyen idegbeteg debil miért szül gyereket?
görbetükör
Én betiltanám a világon mindenütt a gyerekmodellkedést.
36
Én úgy tudom, hogy a sport sikereket elérő fiatal kínaiakkal sem bánnak éppen kesztyűs kézzel. És valahol benne van ez az erőszakos tettlegességből származó, félelem és megfelelési kényszer, az irdatlan nagy gazdasági teljesítményben is.

@görbetükör: Igen. A gyerekekkel nem szabad ezt tenni. Néha bele néztem pl. a 16 éves lettem-vagy valami ilyesmi című, talán amerikai műsorba.- Borzasztó.
Yoda69
@36:
Azert azt az irdatlan nagy gazdasagi teljesitmeny erosen megkerdojeleznem. Teny hogy sokat fejlodott Kina, na de milyen szintrol indult. A GDP novekedest mint nemreg kiderult folyamatosan kozmetikaztak, lehet hogy meg 10%-ot se erte el.
simmering73
@Yoda69: Mint idehaza. A kozmetikázás a lényeg.
Yoda69
@simmering73: Nem veletlenul jar O1G a kinai komcsi partvezerekhez tanulni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.