Újabb halálos balesetet okozott a fegyvertartás. A Bors azt írja, tragikus baleset törte ketté egy család boldogságát hétfő délután. Egy hatéves kislányt a saját öccse lőtt fejbe véletlenül, amikor a kezébe akadt édesanyja töltött lőfegyvere.

A georgiai, Paulding megyei Millie Drew Kelly és öccse épp a kocsiban ültek a lakásuk előtt. Édesanyjuk csak egy pár pillanatra szállt ki, hogy megnézze, miért nem indul a jármű.

Ekkor dörrent el a lövés.

Noha a mentők pillanatok alatt kiérkeztek, majd a kórházban is megtettek mindent érte az orvosok, a kislány életét már nem lehetett megmenteni. Szerdán hunyt el.

Tragédia: kisfiú lőtt agyon egy kislányt

Minden jel arra utal, hogy a kis Millie négyéves öccse valahogy elővette édesanyja kesztyűtartóban tárolt pisztolyát, és elsütötte.

A hatóságok megerősítették a helyi médiának: egy szerencsétlen és tragikus balesetről van szó, nem emelnek vádat senki ellen – írja a Daily Mail nyomán a Bors.

A GoFundMe internetes adománygyűjtő oldalon már most 30 ezer dollárt adtak össze idegenek, hogy segítsék a gyászoló családot. A kislány édesanyja úgy döntött: az élők sorából túl korán távozó Millie szerveit felajánlja mások megmentésére.

A tragédia kapcsán a helyi seriff nyilatkozatában kiemelte, milyen fontos, hogy a lőfegyvereket mindenki gyermekektől elzárt helyen és megtöltetlenül tartsa.

(Bors)

(Fotó: GoFundMe)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Az anya felelotlensege. A feygvertartasnak megvannak a szabalyai. Eleve nem lett volna szabad toltve tarolnia a kesztyutartoban ahol mindenki hozzaferhet.
advocat
Azért az anyja ellen valami fegyvertartási akármiért el kellene járni. Szerintem.
verőce21
 "A kislány édesanyja úgy döntött: ... Millie szerveit felajánlja mások megmentésére." - Milyen szerencse, hogy semmilyen szerve nem sérült meg a gyereknek! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.