Látom a híreket, és olvasom a neten, hogy Párizs egyik büszkesége gyakorlatilag porig égett. Életemben egyszer jártam ott, de részvétem mindenkinek, aki a kultúrát csak kicsit tiszteli. Bármelyiket. Nem attól, hogy keresztény, druida, mohamedán, vagy akár csak barlangfestő totemista, hanem azért, mert az emberi szellem terméke. Ugyanakkor olvasom, látom azokat a megjegyzéseket az interneten, amelyek már összeesküvés-elméleteket sejtetnek. Iszlamistát, zsidót, anarchistát, vagy bármilyet. Külön, vagy együtt. Négyzetre emelve és köbméterben is kiszámolva. Olykor az „úgy kellett nekik” mottóval is fémjelezve. Miért? Mert csak. S igen. Ezek az agyvíz-tolulások is az emberi szellem termékei. Ezekért is részvétem. Azoknak az Embereknek, akik még megőrizték legalább nyomokban a humánumot, az empátiát, a kultúra megbecsülésének képességét, de közelről kénytelenek ismerni azokat a biomorfokat, akik lábon hordták ki az agyhalált.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
GeoCravker
@Eriksson: Gyakorlatilag porig égett...
Szidni csak pontosan szépen, ahogy a csiga megy a fejekben.
GeoCravker
@Eriksson: Ja, hogy a kettő között eltelt 12 óra?
Az akkori helyszini tudósítások bedőlt tornyokról, leégett tetőszerkezetről szóltak.
Ma délre az M1 megtudta és továbbadta a tutit. Gondolom azóta a tető sem égett le náluk.
Te meg egyszerűen azt hiszed, hogy mindent tudsz, és csúsztatsz.
Illetve nem veszed figyelembe az adott időpontban tudható információkat.

Viszont, ha már ilyen zseni vagy, és látsz az időben előre, akkor feltétlenül vegyél egy lottót. Nyerj sokat és utazz belőle a melegebb éghajlatra.
GeoCravker
@Eriksson: Egyébként az az utazást a lottótól függetlenül is megteheted. Viheted a fideszben agyhalált szenvedett haverjaidat is. verőcével az élen.
Eriksson
@GeoCravker: Nem értelek, mire ez a kirohanás. Ha állítás szerint már tegnap este porig égett az építmény, akkor az illető hazudott. Vagy nem tudom, honnan vette az értesüléseit, mert rajta kívül ilyet senki sem állított.
Ezt semmiképpen se lehet kimagyarázni.
GeoCravker
@Eriksson: Sőt! A tetőszerkezet kiégése egyenesen a restaurátorok ajánlása szerinti volt :-)
Eriksson
@GeoCravker: Ettől égett volna porig?
Yoda69
@simmering73: Nem. Kizart hogy az a roman taho eljusson Parizsba. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.