A Notre Dame helyreállítása hosszú évekbe telik majd, de legalább megmaradt és a műtárgyak sértetlenek. Összeszedtük a legfontosabb tudnivalókat a tűzvészről.

(Forrás: Index)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
És én most ide teszek néhány kommentet. PestiSrácok: Lebontani nem merték Macronék. Egy héttel húsvét előtt , igen ! Építkezés miatt , igen ! 6 milliós euró renoválásban nem volt benne a legnagyobb tűzvédelmi figyelem ,igen !! Vigyázzunk magyarok remélhetőleg nem lesz a Mátyás templom felújítva ! ( isten ne adja ,akkor fog elpattani húr )!!! Mostanában túl sok a késelés és a gyújtogatás. Kell a hely az új mecsetnek… Nem tudnak meggyőzni, hogy nem szándékos gyújtogatás.
Háború van. Pótolhatatlan kultúrkincs. Lássuk a nyolcaskát: Nem csudálkoznék, ha pár napon belül at Iszlám állam kijelentené, hogy az ő harcosai gyújtották fel, evvel is mutatva a hatalmukat‼ Ha így van, akkor minden mecsetet fel kell gyújtani Franciaországban és a muszlimok jó részét a tengerbe szorítani‼A katedrális úgy döntött, hogy átépíti saját magát mecsetté… Transzmecset. és a libaberráltak elégedetten hátradőlnek. Nem meglepő, hogy a muszlim söpredék a tenyerét dörzsöli Migránsok tesznek róla hogy eltűnjenek a keresztény jelképek, templomok! Itt az új muszlim Franciaország!
Kár hogy tovább mennek….. Jó, befejezem. Csak mutatom azoknak, akik azért sem olvasnak fideszes portálokat. Igen, itt tartunk. Marhára nem leszek meglepődve rajta, ha egy csomó településen úgy vonul be a köztudatba, hogy muszlimok gyújtották fel. És senki ne röhögjön, valóban el fogják hinni sokan és nincs az a hatalom, ami meggyőzhetné őket arról, hogy idióta barmok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Szórakozás - 2019. July 15., 16:29
Elkapták a rendőrök a fecskegyilkost
Nagyvilág - 2019. July 15., 14:36
Meleg tudós kerül a pénzre