Iqbal Masihnak sikerült megszöknie az adósrabszolgaságból, és társain is segíteni akart. Pakisztánban pedig kétmillió ember esik áldozatul. Ők úgy kerülnek ebbe a helyzetbe, hogy a vállalkozó uzsorakamatra kölcsönad egy bizonyos összeget, amit aztán az adós egész családjának munkával kell törlesztenie. A bér azonban olyan méltatlan, hogy gyakorlatilag lehetetlen ledolgozni az adósságot, amely akár generációkon át is öröklődhet.már négyévesen a helyi szőnyegkereskedő fennhatósága alá került. A gyerekek itt heti hét napon át tizenkét órát dolgoztak a poros, levegőtlen, sötét helyiségekben. Oktatásban nem részesültek, ellenben ütötték-verték őket, és ha megsérültek, nem jutottak orvosi ellátáshoz. Enni is alig kaptak, ezért általában nagyon kisnövésűek maradtak.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: 1magyar
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
@Shikari: Kik tódulnak ie te retteetesen hülye!? Akiket a bandavezéred, a csúti szélhámos beenged, persze illő pénzek leszurkolása után!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@Shikari: Te, magyar?:-))))))))))))))))))) Te egy ingyenélő, munkakerülő, egy dolgos népet tarháló hazudozó intruder vagy semmi más Ilyen vagy te 2 -3nevet is használó Durbincs- Shikari!
silber13
@Shikari: :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) És még galicii is!:-))))))))))))))))) De azt em tudod,hol van te szellemi nyonmpronc!:_))))))))))))))))))))))))))9
silber13
@Shikari: Na, most hogykiacsarkodtad mafagad te náci fattyű,aludd ki a részegségedet!:-))))))
kokopelli
@silber13: ...hát nem láttad,hogy a Keletinél anno térdreesve könyörögtek,hogy maradhassanak
a menekültek? Rossz filmet néztem? Ő a magyar Lueger mert ő határozza meg ,hogy ki a magyar!
Rohadt nazi ivadék! ...mint a FIDE$$ bohócok!
silber13
@Shikari: Náci fattyúval nem tárgyalok!
silber13
@Shikari: Bruhaha!:-))))))))))))))))))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.