Az elmúlt évtizedekben többször felvetett, de gyakorlatilag hamvába holt ötlettel, az Európai Egyesült Államok víziójával kampányol a DemokratikusAz elmúlt évtizedekben többször felvetett, de gyakorlatilag hamvába holt ötlettel, az Európai Egyesült Államok víziójával kampányol a Demokratikus Koalíció az EP-választáson – írja a Magyar Nemzet. A a lap szerint a képlékeny és zavaros elképzelésben csak az a bizonyos, hogy csökkentené a nemzetállamok szuverenitását. tervet egyébként az európai emberek többsége is elutasítja. Az Alapjogokért Központ vezetője, Szánthó Miklós szerint az Európai Egyesült Államok végső soron a nyílt társadalom, majd a világkormányzás utópiája, amelyről Karl Popper, tanítványa, Soros György és legutóbb már Gyurcsány Ferenc is beszélt. Az Európai Egyesült Államok vízióját helyezi EP-kampánya középpontjába a Demokratikus Koalíció, amelyről a párt EP-listavezetője nemrég azt mondta: ebben az Európában mindenki jólétben él, és nincsenek másodrendű állampolgárok...

Forrás: pestisracok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
@durbincs: te és az elvtársaid már régen ott vagytok! =))
RonaGyuri
@durbincs: tudom nem megy, de épeszűnek látszó magyar mondatokat nem tanítottak meg neked ott szőröstalpúéknál! =))
Jozefina
Csípem ezeket a pestiskacokat, meg a hírnöküket!!! Ha hülyeséget akarok olvasni, vagy valami vicceset, akkor néha elolvasom!!! Értelme a hazugságon és a fals propagandán kívül semmi!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.