Egy fiatal szír férfi rongálta meg szerda délután Budapesten a 6-os villamost a Nyugati téren. A huszonnégy éves T. Adel kirúgta a jármű ablakát, egy másikat pedig ugyancsak megrongált. Az ablak üvege a peronra zuhant – számolt be az esetről honlapján a rendőrség. A rendőrség tájékoztatása szerint a Budapesti Rendőr-főkapitányság ügyeletére fél négy előtt néhány perccel érkezett bejelentés, hogy a VI. kerületi Nyugati téren egy férfi kirúgta a 6-os villamos egyik ablakát, ami a peronra esett, egy másikat pedig megrongált. A huszonnégy éves szír állampolgárt, T. Adelt az V. kerületi nyomozók, a Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézet egy szolgálatban lévő századosának segítségével a helyszínen elfogták és előállították a VI. kerületi rendőrkapitányságra, elszámoltatása folyamatban van.

Forrás: pestisracok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kulabombaafityiszre
@durbincs: Gazdád engedte be te gyagyás román .
Sámannus
Természetesen legális itt tartózkodóról van szó, aki megfelel a tóni és árrpi tengely elvárásainak. Sok sikert az országrombolásához eftársak remélem a bajszos szar is részese ennek a remek esetnek, amennyiben a papírjai rendben vannak. Muhhhhahhhhaaaaaaaaaaa
Csonka halnak láthatóan esze sincs és így is marad.
csak úgy....
@durbincs: csak nem ez a doktorid? aranyhalam? kergebirge kór?
csak úgy....
@durbincs: ma fordítva húzták föl néked a pelust?
Sámannus
@csak úgy...: Elfelejtett idézőjeleket rakni, mint a lopós fidesznyik általában. Már az is eredmény nála, ha el tudja lopni. A felhasználása mindegyiknek egyedi Már rég fel vette Marisunktól a lét.
csak úgy....
@Sámannus: csak gimnazista zavarában történhetett,ugye muki ? :)
csak úgy....
@durbincs: te még mindíg csak a refrénnél tartasz? csoda ha sokan az elmebajra asszociálnak véled kapcsolatban?
csak úgy....
@Pálinkafőző Rézüst: Högyöshalomtól nyugat fele az a nagy fehér tábla,mit a labancok raktak ki a portyázó kurucok ellen?
F_Viktor
@Mirabilis: Írod:
"shikari, durbincs - csizmás kond - három jóbarát Romániából..."

A három román szopófantom :-))
csak úgy....
@Karrilona: @durbincs: ,szerintem ö a te embered...
desir62
pestistricik, kiolvas ilyen szennylapot?
desir62
@durbincs:Ki az aki a világra szart te klón.
desir62
@durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: Ennek a sok hibbantnak van összese 15 IQ-ja.
kulabombaafityiszre
@durbincs: tegnap, 20:07
Milyen német tanulmány,szarossegü.
Magyarul nem tudsz,
vacsi
Miből gondolta ez a mocsok, hogy így kell beilleszkedni?! Ezért nem kellene mindenfélét beengedni az országba! Én valahogy sokkal nyugodtabb voltam Kádár alatt, amikor nagyon is megszűrték, hogy ki, mikor, merre utazhat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.