A világ legnagyobb szavazásán az indiai Orbánnak áll a zászló, aki bírálói szerint leépíti a demokráciát és többre tartja a teheneket a muszlimoknál. A piacok, a légicsapások kedvelői és az ellenzék korruptságára ráuntak viszont kitartanak mellette.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cikicakk55
Sajnos 900 millió ember is tévedhet,de én inkább úgy írnám,hogy annyi embert is lehet rettegésben,tévedésben,megzsarolva,vagy becsapva tartani. Ott is biztos nincs lehetőség a 900 millió embernek arra,hogy szembe menjenek a törvényekkel,mert hiába vannak rengetegen,ha szegények,nincs semmi fegyverük a jól felszerelt,gazdag jóval kevesebb,de jóval tehetősebb politikusokkal szemben
Eriksson
@cikicakk55: Nem kellene ezt rájuk bízni?
cikicakk55
@Eriksson: Eszem ágában sincs bele avatkozni az Indiai belügyekbe.Épp elég nekünk a saját diktátorunk ellen küzdeni,csak nekünk sincs semmi fegyverünk. Ott 900 millió áll szembe 1 millió totál gazdag gazemberrel,Itthon kb 6 millió magyar áll szembe kb 1000 a hatalomtól és a luxustól elszállt nyomoronc seggnyaló ellen. Az arányok majdnem ugyan azok százalékban. Én csak reagáltam egy cikkre,tanácsot,tippet nem adtam,de nem is hinném,hogy egy 64 éves nyugdíjas nő tanácsára lenne szükségük. Azért fórum,hogy véleményt írjak.Írtam.
Eriksson
@cikicakk55: A válaszban a szokásos szlogen: seggnyalás.
Nem tudom ki, kinek a seggét nyalja ezzel a szinte minden bejegyzésben előforduló jelszóval.
Bármikor, bármiről van szó. Még az indiai elnökválasztással kapcsolatban is.

Ellenőrizd az indiai történelmet, sok mindent másképpen fogsz látni, s amiben semmiképpen se lehet párhuzamot vonni sem Magyarországgal, de még Európával sem.
kokopelli
@cikicakk55: Igazad van,mert azért fórum a fórum!Ha a narancsosoktól valaki ráugrik mint,
gyöngytyúk a meleg takonyra,akkor meg "plane"!Az indiaiak mentségére azt hoznám fel,hogy min.
50%-uk nem tud olvasni-írni,ami M.o.-on biztos nem igaz! Ergo én a magyarokat nem értem! (;-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.