Kevés nevetségesebb jelensége van a magyar közéletnek, mint mikor Hadházy Ákos és társai végtelen ciklusba kerülve próbálnak újabb és újabb pontokat átnyújtani az MTVA vezetőségének. Hogy, hogy nem, két komoly franchise is újraindult ma. A HBO kitolta a GoT utolsó, befejező évadának első részét, Hadházy Ákos pedig egy momentumos ifjonccal és egy általám még sosem látott, állítólag jobbikos képviselővel felszerelkezve megjelent az MTVA székházban, hogy pontokkal a kezében találkozót követeljen bárkitől, aki hajlandó őket beengedni az épület belsejébe. De míg a Trónok Harcát nem fenyegeti az önismétlés veszélye, a történet valahonnan elindult, valahová tart és a végén befejezik, ez a legkevésbé sem mondható el a Hadházy Ákos vezette ellenzéki különítmény megszállási akcióiról. Hadházy Ákosról nehéz eldönteni, hogy önmagától ennyire hülye, vagy fizetik. Ha nem fizetik és önmagától ennyire hülye, akkor nagyon nagy a baj. Ha fizetik, és mondjuk Gyurkabácsinak tett egy ígéretet,...

Forrás: tutiblog.com
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Na,durbincs meg az idióta álhíres cikkei...Azt írják,hogy Hadházy a hülye,mert újra és újra megpróbálja átadni az általuk összeállított pontokat. Nem Hadházy nevetséges,hanem ez az elmebeteg kormány,akik százmilliárdokat tolnak a nagyon kis nézettségű semmit sem érő,orbáncsicskákkal teli köztévébe.És persze nevetségesek vagyunk mi is,hogy még nem zavartuk el a büdös francba ezt a parazita,kártékony kormányt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@kokopelli: Valahogy nem bírom magam a mostani póri nép helyébe képzelnem ,lehet bennem van a hiba?
nálam az alázat= gyalázat !
kokopelli
@csak úgy...: "a fejétől bűzlik a hal" !? Az ország fejétől bűzlik a "durbincs" is!...és büszke rá!
Gerinces embernek is elképzelhetetlen amit írtál! Orbánnak hajlítható bábok kellenek! Lehet,
hogy ugyanazok lesznek azok is,akik pokolra fogják kívánni,ha bukik! (Bródy János)
desir62
@durbincs: Téged nem, mert bele dobtak a bányaló vizelettóba.
tulipan
@durbincs: hát te osztán, ebben sem vagy szakértő sajna ,még a szedett gyógyszereiddel sem ?
Elvégre téged már bele dobtak a bányaló vizelettóba.
tulipan
@durbincs: Sej-haj, Te hülye, narancsos, szaros pofájú seggnyaló Félfarok, mit képzelsz? Hiszen te egy tök szétrepedt, agybeteg vagy és már nagyon szivárog az a magházad, ezért a véleményed sem lehet más, mint beteg ?/bunkó, szerencsétlen /
Továbbra is döngeted még azokat a tesóidat? Brrrr..! Na, te mocskos vérfertőző rém + bányabalfácán és kula + vizelet combó !!
Hogy mondod? Ócsa merre ? Az Üveghegyentúl ? A román Ploestivel lehet határos? Hahahaha :)))
tulipan
@durbincs: Te narancsos ripők, seggnyaldosó, igencsak aprófejü, repedt agyviselt félfarok vagy! Na meg persze jó nagy kula és vizelet combó + valódi szarkenő szörnyeteg!!!j, Mégis, mit képzelsz? Hiszen te egy tök szétrepedt, agybeteg vagy és már nagyon szivárog az a magházad, ezért a véleményed sem lehet más, mint beteg ?/bunkó, szerencsétlen / Továbbra is döngeted még azokat a tesóidat? Brrrr..! Na, te mocskos vérfertőző rém + bányabalfácán és kula + vizelet combó !!
Hogy mondod? Ócsa merre ? Az Üveghegyentúl ? A román Ploestivel lehet határos? Hahahaha :)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.