Három katolikus templomot és három szállodát ért szinte egyidejű robbantásos támadás húsvétvasárnap délelőtt Srí Lankán. Az eddigi információk szerint több mint százötven ember meghalt, több mint négyszázan pedig megsebesültek.

Az MTI által kiadott képek az egyik robbantás helyszínén készültek.

18+ Húsvéti vérontás Sri Lankán: döbbenetes képek érkeztek az egyik templomból

A Hiru televízió adásáról rögzített kép a megrongálódott Szent Antal tempom belsejéről Srí Lanka fővárosában 2019. április 21-én, miután három templomot és három szállodát ért robbantásos támadás húsvétvasárnap Colombóban. A halottak és az sérültek száma folyamatosan emelkedik.

18+ Húsvéti vérontás Sri Lankán: döbbenetes képek érkeztek az egyik templomból

A Szent Antal tempom megrongálódott belseje Srí Lanka fővárosában 2019. április 21-én, miután három templomot és három szállodát ért robbantásos támadás húsvétvasárnap Colombóban.

Cikk- és címlapkép: MTI/Hiru tv, MTI/EPA/M.A. Pushpa Kumara

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
A találgatásokat akár burkolt összeugrasztásnak is lehet venni. Akik tehetnének róla azok bármi történik csak a langyos liberális hozzáállást hangoztatják, akik mernek is tenni azokat meg elítélik...vagyis épp az a lényeg hogy aki akar merjen terrorizálni.
advocat
Bármilyen merénylet szörnyű, de ezt az új-zélandi merénylet előzte meg. Ez csak a válaszuk volt. Természetesen minden ilyen elítélendő, mert csak ártatlan áldozatai vannak! És sajnos egyes vallásoknak semmi nem elég. De miért is lenne? Mert azért gyakrabban ők kezdik. Ezért nem lesz "világbéke"!
kokopelli
@advocat: Egy kis böngészés nem ártana a szörnyülködő keresztényeknek a "Brenton Tarrant"
nevű beteg nazi előéletéről és gyászos útjáról ill. példaképeiről! Ő tudta előre,hogy Újzélandon
mit fog kiváltani!A moszlemek barbárságára is számított! Kik voltak a háttérben azt még nem tud-
ják,ill. kik pénzelik ezt a Tarrant-ot!! Az európai és az USA útját simán feltérképezték évekre visz-
szamenőleg,és azt nem most!
Aki Én
@Csizmás Kond: Azt akarod mondani, hogy a libsik robbantanak és helyeslik, a nem libsik tesznek ellene?
A terrorizmus is olyan libsi dolog?
advocat
A húsvétvasárnapi Srí Lanka-i összehangolt merényleteket bosszúból követték el a christchurchi mecsetekben elkövetett március 15-i tömegmészárlásért – jelentette ki a Srí Lanka-i védelmi miniszter helyettese a nyomozás eddigi eredményei alapján. Eddig, ennyi.
qxy
Volt egy eset. Barátom Francia " békefenntartó " Kiment messze. mindegy hova most nem ez a lényeg. Kint vannak, megy a konvoj . Ugye az nem állhat meg semmikor csak a cél állomáson. Egy falun rongyoltak át. ahol épp a sulinak vége. négy gyerek egy tanárt ütöttek el . Meg sem álltak. Mert ugye nem is szabad. A szülők tesók rokonok mentek el Párizsba és egy szállodába ugyanezt tették. Mert ha a béke érdekében jöttek nekik szabad akkor hol itt a béke?
Na akkor ki a terrorista? nyilván hogy az az Iszlám vagy akármi gecmarek ugye? Mert a sajtóba is csak ez volt. Ki tudja miért is tették ezt? ki tudja esetleg mi előzte meg azt hogy ezt tegyék? Ki is adta az első pofont?
Na meg ne feledjük, .
Ha embert ölsz,- gyilkos vagy.
ha öt embert ölsz, - tömeg gyilkos.
Ha egy országot vagy szigetet akkor? .- felszabadító vagy hódító.
Kurva kacifántos az ilyen eset. Mit is tudhat meg az ember? Csak azt amit a sajtó el mond és az úgy mondja el hogy ??? Biztos úgy is van??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.