Soros György amerikai-magyar filantróp kapta meg a Ron Ridenhour Bátorság Díjat.

A Népszava cikke szerint Soros György kapta meg az idei Ron Ridenhour Bátorság Díjat. A díjat 16. alkalommal osztották ki, Soros pedig köszönőbeszédében kitért a magyar kormány ellene folytatott hadjáratára, miután arról beszélt, hogy az általa képviselt nyílt társadalmak eszméje világszerte támadás alatt áll.

Soros: Orbán kormánya egy szupergonoszt kreált belőlem

Fotó: YouTube/Magyarország Kormánya

A Bátorság Díjat azoknak ítélik oda, akik egész életüket a közjónak szentelik, a díjat a The Nation folyóirat és a Fertel Alapítvány támogatja. (Ron Ridenhour volt az egyébként, aki a vietnami háborúban az amerikai hadsereg egyik egysége által elkövetett My Lai-i mészárlást jelentette a Kongresszusnak és a Pentagonnak.)

Soros köszönőbeszédében kitért arra, hogy Orbán Viktor kormánya "egy szupergonoszt kreált belőlem, aki el akarja pusztítani a magyar nemzet állítólagos keresztény identitását."

Soros azonban nem él Budapesten – magyarázta –, nem úgy mint például Pardavi Márta, aki a Helsinki Bizottságot vezeti és több ellene irányuló médiatámadást kellett már átélnie. Soros még megemlítette "Osman Kavalát, akit Törökországban másfél éve magánzárkában tartanak fogva és a Brazíliában meggyilkolt Marielle Francót. A Front Line Defenders Group nevű civil szervezet jelentése szerint tavaly 321 civil aktivistát öltek meg, idézte Soros."

Az amerikai-magyar üzletember a díjjal járó 10 ezer dollárt a Hungarian Spectrum című blognak ajánlotta fel. A blog magyar nyelvű híreket és a magyar kormány magyar nyelvű kommunikációját fordítja angolra, hogy a világ is megismerhesse, mi folyik itthon. A blogot tizenkét éve írja Balogh S. Éva, 56-os menekült, a Yale Egyetem nyugalmazott történelemprofesszora. Soros szerint fontos munkát végez, ezért kell támogatni a blogot.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Soros úr! A szupergonosz Magyarországon van.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kokopelli
A mocsok fideszbanda "tányéron megrendelésre" kapta a Finkelstein & Birnbaum becsület-
gyilkos párost a Soros Gy. lejáratására! Az ilyenek tényleg 1-bites szellemi mikroorganizmusok
a pirulás határán kívül!
tudode
Sose bánkódjon a tiszteletreméltó Soros György amiatt, hogy így hasznosult a befektetése:
.
https://hvg.hu/itthon/20190411_BernardHenri_L...
.
Addig ficánkol, amíg a TÖRTÉNELEM SZEMÉTDOMBJÁN találja magát a ciniKÁIVAL együtt!
.
durbincs
@kokopelli: inkább röföjön a maga gondolatai max alpári ?
durbincs
@human: maga csinálja hogy ily hüje ? vagy lerajzolják magának ?
qxy
@human: Tudod, ha én lennék Soros és így baszogatna ez a kis geci, Van annyi pénzem hogy egy csettintés és orbán( kisbetűvel) már feledésbe is menne az összes csalóval. Bíróság, jog, számvevő és árnyék szék, meg a többi.Lehet hogy írok is neki hogy basszon alá egy lapáttal.
human
@qxy: A politikában több lépéssel előre gondolkodnak, mint a sakkban. Egy elhamarkodott lépés és pár lépés után jön a matt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.