A program keretein belül például az 5-11 évesek könyvet olvasnak az azonos neműek házasságáról... Lassan a teljes elmebaj jellemez bizonyos angol iskolákat. Nem elég, ha - képtelenül hangzik, de igaz - 5-11 éves gyermekeknek "érzékenyít... Ki­rúg­ták, mert nem akart gen­der ok­ta­tást Las­san a tel­jes el­me­baj jel­le­mez bi­zo­nyos angol is­ko­lá­kat. Nem elég, ha - kép­te­le­nül hang­zik, de igaz - 5-11 éves gyer­me­kek­nek "ér­zé­ke­nyítő órá­kat" tar­ta­nak, de jaj annak a szü­lő­nek, aki­nek ez nem tet­szik és el­len­ér­zé­sé­nek han­got is ad. Kristie Higgs kétgyermekes anyuka a privát Facebook-oldalán panaszkodott arra, hogy gyermekeit a transzneműekről oktatják. Az iskola, ahol dolgozik, vizsgálatot indított az ügy kapcsán, majd végül elbocsátották. A 43 éves nő a gloucestershire-i akadémián dolgozott segédként egy lelkipásztor mellett már 6 éve. Kristie Higgs privát Facebook-oldalán kifogásolta, hogy gyermekeinek LMBTQ-propagandát tolnak a Farmor...

Forrás: ripost.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

görbetükör
@Eriksson: Az természetes, ha az embernek két keze, két lába van és lát.
Viszont léteznek olyanok is,akiknek csak egy lábuk, egy kezük van és olyan is van, aki vak.
Nomost, ha a gyerekeknek elkezdik tanítani, hogy ilyenek is élnek és elmagyarázzák, hogy bánjanak velük, hogy viselkedjenek velük, akkor az már a természetellenességre való tanítás? Szerinted lesz gyerek, aki kedvet kap, hogy levágják neki kezét lábát, vagy megvakítsák?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kulabombaafityiszre
@Eriksson: ma, 16:43
@Eriksson: ma, 14:16
Mi van akkor ha a buzigyűlölőnek buzi lesz a gyereke?
Buzinak nevelte a buzigyűlölő?Esetleg a buzigyűlölő is buzi?
Csak kérdezem,mert neked mindenre van válaszod.
@kulabombaafityiszre: 16:14 Cogito ergo sum
Kénytelen elfogadni, s majd belenyugszik. De nem kellene ilyesmire oktatni serdülés előtti gyerekeket, akiknek alapból még nincs is nemi identitása.

Akkor a buzigyűlölő arra tanítja a buzi gyerekét,hogy buzi legyen,szerinted.
Serdülés után ,már lehet ilyesmire oktatni,szerinted.
Eriksson
@kulabombaafityiszre: Jó szórakozást.
kulabombaafityiszre
@Eriksson: tegnap, 18:52
Látod buta megint ott okoskodtál,amihez nem értesz.
Neked az a lényeg kiskutyus,hogy ugass,mindegy mit.
tulipan
@durbincs: Há' mi újság van nálad narancsos seggnyaló Félfarok, ott a romány Ploestiben levő bányakecódban? Mond csak te Ballonkabátos Pedofil, a játszoterek réme megint kint vagy? a szokott farrmütéted megvot ?S hány esernyőt vitté most haza ? összevissza irogatsz itt ?, kis denevérragut faljá má, kéznél van ?hát a röföléssel hogy álsz ? má sehogy ? Most, hogy valahogy kikapartak a bányaló vizelet tóból?azé', ne rágj be mert fény derült ,kisded játékaidra ? ugyse Te vagy ott a vinkli , azzal a vészesen, szerény 30IQ-dal! mondja már ,de mért lenne vicc ha te állandóan bevizel ? bár igaz, már nem is reménykedsz ? csak felolvasod amit éppen rád testálnak ?Ripfos meg buzi hal.
csak úgy....
@durbincs: oszt milyen vót az mai elektrosokk ? picit helyre rázatták a csökött agyad?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.