Amikor pedig a Nyugat élesen titlakozott, még tovább ment, és már egész Ukrajnát fenyegeti. A taktikájának lényege, hogy orosz állampolgárokká tenné az ukrajnaiakat. Múlt vasárnap megválasztották Ukrajna új elnökét, szerdán pedig Vlagyimir Putyin aláírt egy olyan rendeletet, ami alapjaiban változtatja meg a kelet-ukrajnai háború állásását. Aztán szombaton még ezt is megfejelte egy Ukrajnát fenyegető bejelentéssel. Mindkét bejelentés arról szól, hogy az Ukrajnában élők orosz állampolgárságot kaphatnak. Az orosz kormány a mostani ukrán belpolitikai bizonytalanságot igyekezhet kihasználni nyugati ellensége legyőzésére.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: SystemError
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Pont ezért imádja őt varangykirály, mert tiszteletben tartja a nemzetállamokat, tisztán beszél és nem tudom milyen baromságokban hisznek még a birkái..
Eladott Ország
Petike, akkor majd lehet a ruszkikkal is úgy keménykedni, hogy bántják a magyarokat, mint az EU-val szoktál. Szíjj Ártópeti bekérette már Putyint?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.