Az ENSZ sokkoló támadást indított Magyarország ellen a migráció kérdésében, az egyik emberi jogokkal foglalkozó biztosa azért akarja eljárás alá vonni Magyarországot, mert Magyarországon egy Ahmed H. nevű személyt terrorista tevékenység miatt a bíróságok elítéltek – mondta hétfői felszólalásában Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter az ENSZ Faji Megkülönböztetés Felszámolásával Foglalkozó Bizottságának genfi ülésén.

Most az ENSZ támadta meg Magyarországot Szijjártó szerint

Kifejtette, Ahmed H. egy támadást vezényelt a magyar határt védő magyar rendőrökkel szemben. Az általa vezetett támadás következtében számos magyar rendőr megsérült. Ez az ember egyszerű terrorista. Ez az ember Magyarország területi integritását és szuverenitását meg akarta sérteni, és azt akarta elérni, hogy illegális bevándorlók százai, ezrei tudjanak bejönni Magyarországra – monda el az MTI-nek a felszólalásáról adott tájékoztatásában a miniszter.

Ezt a terroristát védi most az ENSZ, hiszen az világszervezet egyik emberi jogi biztosa arról tájékoztatta a magyar kormányt, hogy eljárást kezdeményez az Ahmed H.-val kapcsolatos magyarországi bánásmóddal kapcsolatban, és gyakorlatilag a terrorista védőügyvédjeként lép fel Magyarországgal és a magyar kormánnyal szemben – mondta Szijjártó Péter.

Aláhúzta: "Ez döbbenetes, hiszen az ENSZ-tisztségviselők bérét az ENSZ-tagállamok befizetéseiből fedezik, elfogadhatatlan, és sokkoló, hogy többek között a magyar adófizetők pénzéből működő ENSZ megbízottjai terroristák oldalára állnak és terroristák védőügyvédjeiként járnak el, semmibe véve azon emberek biztonságát, mint amilyenek például a magyar állampolgárok, akiknek a biztonságát fenyegette a bevándorlás, és akiknek a biztonságát fenyegette Ahmed H."

Szijjártó Péter rámutatott: "Ráadásul ez az emberi jogi megbízott szintén Soros György embere, hiszen a Nyílt Társadalom Alapítvány egyik vezetője. Egyértelmű tehát, hogy az ENSZ is – hasonlóan Brüsszelhez – Soros György befolyása alatt áll migrációs kérdésekben. Nincs különbség New York, Genf és Brüsszel között ebben a kérdésben. A magyar emberek ennek a döbbenetes és sokkoló megközelítésnek május 26-án parancsolhatnak megálljt az európai parlamenti választásokon".

Forrás: MTI

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
az egy dolog, hogy ez ilyen elmebeteg, de egy csomó szerencsétlen el is hiszi! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
az egy dolog, hogy ez ilyen elmebeteg, de egy csomó szerencsétlen el is hiszi! =))
tudode
Ez tényleg skandalum, vicces!
.
Ide illik az a BAJSZOS VICC, hogy
.
A repülőtéren egy exelenciás urat fogadók között megszólítja egy néni a díszlövések közepette
.
-- Mi van fiam CSAPKODJÁK AZ AJTÓT?
-- Nem néni kérem LŐNEK
.
-- Megismétlődik többször,
-- Majd a néni megszólal: MI VAN FIAM MÉG MINDIG NEM TALÁLTÁK EL!
iluminati
Az az igazság, hogy a terorista az nem kövekkel dobálózik, "bubos vöcsök" ezt az egyetemen nem tanították?...Vagy ennyire kell a magyar embereknek példát statuálni? A nagy okos jogi diplomás nyelv vizsga nélküli főnőke találta el, hogy teroristának minősítsék? Max hivatalos személy elleni vétség miatt ítélhetnék el...És arról is rendelkezik a nemzetközi jog, hogy nem vízágyúzunk másik ország területére..
CsipkeRózsa
Persze, mindenki minket támad. Az nem lehet, hogy csak az igazsághoz ragaszkodik az ENSZ, és általában azok is, akik nem értenek egyet a kormány politikai tetteivel és hazugságaival?
Nessy
Drága külügyérünk! Oszt a Tv székház ostroma, a felgyújtott autók, a fél belváros szétverése, az babazsúr volt? Kit ítéltek el "terrorizmusért"?
Nálunk hősök lettek!
SystemError
Egy skizofrén nem szenved ennyi ellenségtől, mint ezek a patkányok..:)
desir62
petike már egyszer javasoltam, üzenjetek hadat az ENSZ-nek.
Azzal a 3 repcsivel meg a 12 tankkal.
Qqberci
Szíjrágó,fel kellene már adni rád a nemakaromkiskabátot...
iluminati
@durbincs: Egyetlen pöcsfej nem mert lejönni a határra akkor... Csak parancsokat osztogattak..Ha te ott voltál, tudnod kell, hogy mi volt a kődobálás előtt s hogy a szerb hivatalos emberei is szállították őket... Most meg pénzt osztogatunk testvíreinknek... Ez neked a víz alatt nem látszik? És nem azt írtam,hogy nem elítélendő, de nem terorizmus miatt...Vagy sok a hínár hogy nem látsz. De egyszer már leszögeztük nekem ne írogassál...
Clavigo
...és mindezt röhögés nélkül tólja az nagyérdemű arcába...:)))
simmering73
Telik el úgy nap, hogy ne indítanának valamilyen eljárást Magyarország ellen?
nevemnick
Ezek szerint hadban állunk az egész világgal?
Nem kellene annak a pár suttyónak, akik ezt kitalálják, a fejükben rendet rakni? (na meg azoknak is akik mindezt elhiszik...)
Commenter
@Nessy: védett, megkülönböztetett és kitüntetett államcsíny-kísérletet végrehajtó, garázdálkodó, uszító felbújtó "hősök". A károsultak a MTV dolgozói ellenben semmiféle kártérítést nem kaptak. Holott az alkotmányos rend megdöntésére irányult kísérletért nem kitüntetés, hanem börtön járt volna. Itt kezdődött el a magyar köztársaság és a demokrácia lassú kínhalála.
Lepényleső
Minket már olyan sokan megtámadtak. Hatalmon mégis mindig a Bangóné félék maradtak?
verőce21
És az nem tűnt fel senkinek, hogy a gyűlést követő vacsorán az előétel után elmaradtak a spanyol táncosnők? ...Tudod, ezek az anyaszült meztelen, vonagló nőcskék, akik pucérságukkal állítólag étvágyat csinálnak a vendégeknek a zsírosabb ételekhez...
papa.49
Szargyártó te csak a hátul megkötős kabátkában éreznéd jól magad !!!
lusta
@RonaGyuri: Az a baj, hogy nem azt hiszik el ezek a szerencsétlenek, hogy ez a zselés hajú egy elmebeteg, hanem, amit kinyögdécsel.
terlasz
Ha az ENSZ is beleszól, akkor bizony nagy a baj Orbánisztán joggyakorlatával.
szerda
Mens sana in corpore sano

Szijjártó a kivétel, ami igazolja a szabályt.
(nem erősíti, mert a kivétel pont, hogy gyengíti a szabályt, vagyis jó volna már elkezdeni helyesen használni ezt a mondást)
Ép testben éptelen lélek.
(éptelen: romlott, nem egészséges - szómagyarázó durbincsnak)
Az egész fideszes vezérkar kicsit őrült volt eddig is a Főbeteggel az élen, aki királynak hiszi magát, de egy ideje már kezd a zártosztályhoz hasonlítani ez az egész.

hammerworld.hu/images/upload/000zartba01.jpg
iluminati
@durbincs: A tudatlanság nem szégyen...de kellemetlen...Addig még te a tökeided vakargattad...sok menekülted begyűjtöttem...többet láttam mint te a keletiben...És ezt mind minimál bérért 400 óra túlórával...hogy megvédjem a félelemtől büdös szaros seggedet... Keleti pályaudvar az a te imádott pártod miatt volt...leszarták mi megy a déli határon...
evacica
Szíjjártártó megint kitett magáért, mármint a hazugságaiban! Persze mit is lehet várni egy ilyen jól fizetett talpnyalótól? Ki kell szolgálni a főnököt minden hazugsággal,elvégre a főnök harcol, csatázik, véd na nem az országért ha nem a saját hatalmáért és zsebéért!j
verőce21
@péntek: (07:35) De úgy lenne a leghelyesebb: Sit mens sana in corpore sano!
Commenter
@papa.49: kíméletes vagy, mert ha nem beszámítható akkor nem is büntethető.
papa.49
@Commenter: Csupán a politikából kéne eltávolítani az ilyen szargyártókat, mert az országnak CSAK KÁRT OKOZNAK !!!
Mondjuk el kéne számolni a ,,kereskedő házakra,, fordított több 100 milliárddal is, mert ABBÓL AZ ORSZÁGNAK HASZNA NEM VOLT !!!
kissé felnőttem
Lassan üldözési mániád lesz vagy máris van? ez betegség és alkalmatlanság avagy mindkettő.?
SystemError
@Shikari: Szaniszló nagy példa képed lehet. Legalább annyira hülye vagy, mint ő...
sokanvagyunk
Reggel még a magyar igazságszolgáltatás függetlensége miatt kaptunk csesztetést, most meg az ENSZ próbál beavatkozni a döntésébe?
bencemacska
@Commenter: tegnap, 19:28
Az ügyvéd, aki intézte a csürhe "felmentését minden vád alól", sőt hőssé nyilváníttatott egyeseket, jól megérdemelt jutalmát tölti alkotmánybíróként!
Commenter
@bencemacska: köztük ilyen volt az egyébként jogász végzettségű V.G. énekesnő is, aki civilben ügyvéd és büszkén nyilatkozta hogy a kopaszokat védi. Azóta utálom az együttesét, őt is, és a dalaikat is.
qxy
Nem értem ezeket a fideszeseket.
Soros kiemelte őket a szarból, Erre ellenség lett.
Az EU . gazdaggá tette őket, elloptak mindent, EU" észre vette nagy nehezen) , Most az is ellenség.
Mindenki ellenség kérem . csak a fidesz a szent és sérthetetlen meg testesült igazság. Na az nem is baj ha ezt ki találták. Az a baj hogy a sok nyalonc meg el is hiszi.
SystemError
@Shikari: Kicsit ellentmondásosra sikerült, hogy ki is tartja sokra Goebbelst te retek náci "csak te nem vagy annyira tehetséges! "
tulipan
@durbincs: @durbincs: Te, szaros pofájú, narancsos seggnyaldosó Félfarok, a román Ploesti denevérszaros bányakecó lakója az agyagagyú, Al-Aksza bohóca vagy? vizeletes. téged most mickelnek ? reád akttiválják a Janicsar cardot a nick-hez ? 850 euro/hó munka nékűl S csak 1 nick kő hozzá ? neked van 200 kb. az 850x200 de az rettenet sok lóvé ,s ebből veszitek a bányát ? ezért itt az a sok narancsnyik Picsogó fejenkint - 4-5 bankártyával ? na de majd az adóhatoság lecsap visszamenöleg ,s évekre ? S belegondoltál már ebbe, te szaros ? majd csak felébukkan egy kugli fejű narancsos, közelben aki majd megmentsen ? " S lecsapja a fejedet-megegye a kimetszett szivedet," Hisz neked az úgyis MINEK?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.