Fej­ken­dős nők árasz­tot­ták el a bécsi köz­par­kot, az al­pol­gár­mes­ter ki­akadt Ha­tal­mas vi­hart ka­vart Do­mi­nik Nepp, Bécs al­pol­gár­mes­te­ré­nek egyik Fa­ceb­bok-posztja. A be­jegy­zés­hez egy bécsi park pil­la­nat­ké­pét csa­tolta, amin ki­zá­ró­lag ba­ba­ko­csi­kat to­lo­gató, fej­ken­dős nők lát­ha­tóak. Ezt a hangulatjelet adta meg Facebook-bejegyzéséhez az osztrák főváros szabadságpárti alpolgármestere. Dominik Nepp egy átlagos péntek délutánt örökített meg a bécsi Türkenschanzparkban (töröksánc), amit habozás nélkül ki is posztolt a legnagyobb közösségi oldalra. A kép sajátossága, hogy azon rengeteg babakocsi látható, körülöttük pedig fejkendős nők álldogálnak.

Forrás: ripost.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Most mi a szarabb a milliárdos bűnözők, vagy a kendős asszonyok. az én anyám is kendőt viselt, és sok gyereket szült. Taplók.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Sámannus
Most mi a szarabb a milliárdos bűnözők, vagy a kendős asszonyok. az én anyám is kendőt viselt, és sok gyereket szült. Taplók.
Sámannus
@durbincs: Akkor még az volt a baj. Úgy hogy nyasgem!
kokopelli
@Sámannus: ...az előzményt nem mutatta a fidesz "Hírmondó"!
Egy öreg bécsi banya el akart egy Bécsben született fiatal moszlem lányt a padról kergetni,mert
az az ő padja! Borzalmas bécsi dialetben "okádott" a banya és a rendőrt is leordíbálta,hogy ez az ő városa!Leköpte is a fital nöt! A zsarú elvonszolta a boszorkányt,aki még mindíg ordítottErre volt egy megmozdulás fejkedőket viselő nőkkel lányokkal,akik között osztrákok is voltak! A vén hárpia hálás lenne,ha kórházban egy moszlém ápolónő mosná ki őt a szaros lepedőjéből,ha eljön az ideje!
Ilyesmit itt frankóul fel lehet fújni! (;-()
Nessy
@durbincs: Kezdesz modortalan lenni!
Mellékesen szeles időben én is szivesebben teszek kendőt a fejemre, mint fussak a kalapom vagy sapkám után. Menj végig egy kis falusi utcán, az idős nők fejkendőben járnak, Az én nagymamám is azt viselt.
csak úgy....
@durbincs: anyádnak jól állt a fejkendö,szerinted? szegény szüléd,ezzel a hülyegyerökkel,csoda ha kivándorol?
Sámannus
@csak úgy...: Durbincs még a legendás Kató nénit is kitagadja, pedig ő csak szellemesen játssza az idősek humorát.
A fejkendő is a magyar kultúra része.
Tényleg ki ez a fostalicska halcafat, magyar-e ez?
desir62
Hát má megént ez a ripfos meg ezazidióta durbincsa.
csak úgy....
@durbincs: te mindíg ennyre unalmas? csoda ha az asszony is kivándorolt elöled? töcskölni nem bírsz má,csak hülyeségeket beszéni? mitü vagy ennyirán vontatott? csak nem a szélúrfi okozott károkat ,nálad a palláson?
kokopelli
@Sámannus: ki az a halfarok?A G.Fodor G személyesen,ha már egész nap ott van!
Sámannus
@kokopelli: Hát itt feljebb a durbincs.
@Pegero: Rosszul állsz magyar népviseletből is, és a magyar történelemből is. A jelenkoriból is. Hagyok kis időt szedd össze jobban magad.
kokopelli
@Sámannus: ..nem tudom,hogy mi ellen ágálnak? Ki a f@ß akar M.o.-ra jönni? Ők nem hülyék,
hanem "vándorlók" (migrare-k)! Baxa a csőröket,hogy el akarják kerülni a csóró M.o.-t!Nem kelle-
ne a fityiszeseknek Európára hivatkozni,mert az infúziót ők is csak nyugatról kapják!Az ,hogy nagy
részét a nyugatpakisztáni ME lenyeli,az csak részben magyar dolog!Miért nem gondolják meg a ki-
lépést az EU-ból? Szétkapnák őket a csókosok a hiányzó zsé miatt?...
Sámannus
@kokopelli: A zabrálást védik, de jó nekik az uniós pénz is ami ingyért van ugyi. Hogy a körmükre ne tudjunk verni, ezért szorosan, a putyin végbeléhez simulnak, mint a kaukázusi diktátorok. Ide hozzák a mocskot is Dél-Ázsiából, mint a Magedov féléket, hogy alkalomadtán bevessék őket a még ha gyengén is muzsikáló ellenzéki megmozdulások szétzilálására. Addig is míg munkájuk akad, szorgalmasán tüntetik el Pesten a fasorokat, és a ligeteket, Úgy tesznek mint otthon, ahol már csak a sivatag van. A pohos azért is jár gyakran oda, hogy hizlalja a szemét azon a pusztításon amit végeztek
Sámannus
@Pegero: Nézd meg a következőt is nagyokos

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.