Kevesebb a lopás és a betörés, több a gazdasági bűncselekmény.

No-go zónák? Migránsválság? Bécs húsz éve nem volt ennyire biztonságos

Az elmúlt 19 év során tavaly volt a legalacsonyabb a bűnözés szintje az osztrák fővárosban – derült ki az APA osztrák hírügynökség által közzétett összesítésből.

A bejelentett esetek száma az egy évvel korábbi 190 ezerről 169 erre esett vissza. Javult az esetek felderítésének aránya, a 2017-es 42,4 százalékos értékről 43,6 százalékra emelkedett, ez a legjobb érték 2000 óta.

2017-hez képest csökkenés volt tapasztalható a vagyon elleni bűncselekmények – például a tolvajlás és a betörés – számában. Ezzel szemben emelkedett a gazdasági bűncselekmények száma, ideértve például a csalással kapcsolatos eseteket és internetes csalást is. Az erőszakos bűncselekmények száma kevesebb volt tavaly, mint 2017-ben, a szexuális zaklatás és nemi erőszak miatti feljelentések száma viszont emelkedett a vizsgált időszakban.

Forrás: hvg.hu

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tulipan
Hahaha! Ez alaposan ellentmond az ostoba, narancsos hiénák által süvöltözött, ÜVÖLTÖZÖTT PROPAGANDÁNAK!!! :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kulabombaafityiszre
@Shikari: tegnap, 12:20
Akkor a te véredet lecserélhették valami libsi vérre.Köpönyegforgató.
A párttagkönyved,munkásőr igazolványod meg van még?
Ja,és a fénykép amin csocseszkunak nyalod az is?
Aki Én
@Shikari: Igazad van. Én realista vagyok, tehát orbánnak, Lázárnak és újabban Ákosnak hiszek az osztrák társadalom helyett. A nyugat hanyatlik és az illiberális fordított világban mi vagyunk élen mindenben.
tulipan
@Shikari: Hogy Te, valójában MIT "LÁTSZ és HOL arra igazán kíváncsi volnék kíváncsi volnék, ! Amit itt ÁLLANDÓAN előadsz, az nem a VALÓSÁG, hanem a SZÁMODRA nyilván valóan kötelezően, azaz, NAPI RENDSZERESÉGGEL előírt, narancsos rettegés-PROPAGANDA
tulipan
@durbincs: Ej te @Durbincs: Az a kretén narancsos segynyaldosó, agyagagyú, az Al-AKSZA bohóca, a román Ploesti, denevérszaros bányakecó lakója? Sajnálom, te fő földrajztudor, de nálunk Budpesten, változatlanul nem süt a NAP, mint a tájékoztatásod szerint, ide 1000 kilométerre levő Ploesti bányái körül, hanem Szombat óta folyamatosan zuhog az eső, bármennyire erőlködsz is, igazán kár ebbe magad beleélni,Picinyem! Úgy láátom nálatok nem ismernek még olyan fogalmat, hogy IDŐJÁRÁS JELENTÉS??? vizeletes. az bedes ammóniabetyár? akit éppen most mickelnek ? reá aktiválják a Janicsar cardot a nick-hez ? 850 euro/hó munka nékűl S csak 1 nick kő hozzá ? a narancsos seggnyalás fizetságeként van 200 kb az 850x200 de az rettenet lóvé ,s ebből vetted a bányát ? ezért itt az a sok narancsos Picsogó fejenkint - 4-5 bankártyával ? na de majd az adóhatoság lecsap rátok. fejenként,visszamenöleg ,s évekre ? S belegondoltatok már ebbe vizfejúek... vizeletes,BŰZÖS ammóniabetyárok ? s nincs közelbe semmi Rózsa Sándor ,ki majd megmentsen ? " S lecsapná a fejeteket-megehetné vacsorára azt a kimetszett sziveteket" ? Elvégre minek kéne az nektek, szarlakó gyűrüs férgek, a Shikarival? Titeket bezzeg, várnak ám, ott abban a nagy napsütésben, a helyi Állatkertbe, kiganézni az állatok kedtreceit...
kulabombaafityiszre
@Shikari: ma, 09:06
Annak örülök,hogy te mindent tudsz,már ami a szopát,nyalást illeti.
Szerencsétlen patkány életed van.Kapod a maradékot,eszel a szarban,ha odaférsz
néha nyalhatsz egy kis meleg kakit,mikor szerencséd van szophatsz egy kis fideszes főnöki ondót .
kulabombaafityiszre
@Shikari: ma, 15:47
Az biztos neked ész nélkül többre futja.
Lásd az előbb írtakat rólad.Szopóautomata.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.