Peter Trapp a CDU berlini politikusa a késelős támadások adatának nyilvánosságra hozatalát kérte. Az eredmény elképesztő. Mint kiderült tavaly 2795 esetet regisztráltak, ami annyit jelent, hogy átlagosan két késelés között mindössze valamivel több mint 3 óra telik el. Az elkövetőkről természetesen (azok személyiségi jogai miatt) nem hozható nyilvánosságra adat, az viszont tény, hogy a rendőrség …

Forrás: magyarnemzet.hu
Feltöltő: verőce21
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Ez az, amiből az épeszű magyar ember nem kér!
nemfideszes
@verőce21: Ahogy a korrupcióból sem kérünk, mégis óránként követi el a fideszes maffia!

fuhu.hu/valoban-no-a-bunozes-ha-sok-a-bevandorlo/
index.hu/kulfold/2019/05/02/19_eve_nem_volt_ennyire_keves_a_bun_becsben/... tudod, ott ahol "annyit is ér" jani haverod nem győzött hüledezni az "állapotokról", azóta a világ legélhetőbb városa címet is elnyerte, Budapest mikor fogja fatökű?

Amúgy mennyit fizet a rogán- habony bűnszervezet az ilyen megosztásokért? Vagy ingyen vagy ilyen hülye...

24.hu/belfold/2018/03/22/lenyomozhatatlan-profilokrol-szorjak-a-kamu-migranssztorikat-a-fidesz-media-pedig-atveszi-ezeket/
444.hu/2018/01/30/a-fidesz-egyik-facebook-katonaja-elmeselte-milyen-virtualis-hadsereget-hozott-letre-a-part
verőce21
@nemfideszes: Mesevideó közben kamusztorikkal dobod fel magadat?
solidedge
Magyarországon a 100 ezer lakosra jutó gyilkosságok száma 2,05. míg Németországban 1,17(2016-os adat). A cikk burkolt célzás a migránsokkal való riogatásra. Ezt a baromságot már megszoktuk a Fidesz seggéből kibújt újságíróktól.
1magyar
A friss migriknek még csak késre telik, de majd a segélyekből,migri bankkártyákból majd gyűjtögetnek és lesz ott még nekik robbanószer és gépfegyver is!:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.