Fejéhez szorított fegyverrel kellett levezetnie közel 1500 kilométert az ausztrál pusztában annak a brit fiatalnak, akit egy ausztrál férfi erőszakolt meg majd rabolt el – írja a Mirror cikke alapján a Blikk.

Brutális részleteket mesélt a történtekről az elrabolt és megerőszakolt tini

Fotó: Mirror

Őszintén mesélt a vele történt pokoli eseményekről a 23 éves Elisha Greer. A liverpooli turista egy partin találkozott a 24 éves Marcus Martinnal, akkor még egy vicces, közvetlen embernek gondolta, hamarosan azonban rájött, hogy egy valódi szörnyeteg. Először megerőszakolta őt egy cairnsi motelszobában, majd folyamatosan bántalmazva őt arra kényszerítette fegyvert fogva a fejéhez, hogy vezessen le közel 1500 kilométert az ausztrál pusztaságban.

"Többször is gondoltam arra, hogy megölöm egy késsel. De ha megszúrtam volna és nem hal meg, vagy felébred rá, sokkal rosszabb dolgokat művelhetett volna velem" – kezdte felidézni a történteket Elisha a Sunday Nightnak, abban bízva, valaki segít majd rajta.

"Eltörte az orromat, felszakadt a szemöldököm. Telis-tele voltam harapásokkal, végig a karomon, az arcomon. Megszúrta a nyakamat kulcsokkal, és beverte mindkét szememet. Az egész testem tele volt zúzódásokkal és sérülésekkel" -folytatta a fiatal, elismerve: az öngyilkosság is megfordult a fejében.

A nőn végül négy nap után egy benzinkút alkalmazottja segített, meglátva őt és sérüléseit azonnal megnyomta a riasztót. Azóta már jobban van, de hangsúlyozta: a szenvedése nem ért véget a szabadulással. Elrablóját május végén állítják bíróság elé, bizonyára nagyon súlyos ítéletre számíthat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.